AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico
Gustave Eiffel, 4 - València Parc Tecnológic - Apartado 51
46980 Paterna (València) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑961366040   +34‑961323771  
🖷:  +34‑961366041
w:  www.aimplas.es
Centre tecnològic

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico

AIMPLAS és un Centre d'Innovació i Tecnologia (CIT) reconegut per la Comissió Interministerial de Ciència i Tecnologia i està situat a València (Espanya).

Neix en 1990 com a associació de recerca sense ànim de lucre d'àmbit nacional i internacional; pertany a la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT) i a la Federació Espanyola d'Instituts Tecnològics (FEDIT), a més és membre actiu d'altres Xarxes Tecnològiques com SUSCOMPNET, EuCIA, AESICOM, IBEROCIT i FEDIT.

Des del seu naixement, AIMPLAS té la seva vocació posada a potenciar el contacte directe amb les empreses de tots els sectors vinculats al plàstic per detectar les seves necessitats i determinar les accions requerides per satisfer-les. AIMPLAS ofereix una solució integral i personalitzada per a les empreses del sector, mitjançant la coordinació de serveis tecnològics (serveis d'assaig i laboratoris) i de projectes de R+D+i.

Finalment, promou i coordina l'adquisició de noves tecnologies, tant a nivell d'equipament com de coneixements, per satisfer les necessitats actuals i futures del sector.