Saunas Inbeca, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Saunas Inbeca, S.L.
Comagrua, 32-34 - Pol. Ind. El Grab
08758 Cervelló (Barcelona) Espanya
☎:  +34‑933391329  
w:  www.inbeca.com
Distribució de saunes, banys de vapor, piscines, equips de ‘wellness’ i equips i materials per a vestuaris

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Saunas Inbeca, S.L.

Empresa fundada en 1964 iniciant-se en la fabricació de saunes finlandeses, proposa avui dia la més àmplia gamma d'equips de balneoteràpia per a centres Wellness i Spas. Grup compost per una corporació industrial basada en tres línies de producte diferenciades:

1.- Equips de Wellness com: Saunes finlandeses, banys de vapor, spas, banyeres d'hidromasaje, dutxes d'hidroterapia professional, termes romanes, tumbonas tèrmiques i equipament complementari de relax i benestar.

2.- Equipament de vestuari com: taquilles guardaropa, divisions de dutxa i WC, boxes per canviar-se, bancs de vestuari, etc.

3.- Piscines lúdiques prefabricades amb efectes d'hidroterapia incorporats com: canons, cascades, llits d'aire, jets de massatge, equips contracorrent, corrents de riu, piscines de flotació, amb opció de cabina d'aïllament sensorial. Piscines equipades a més amb l'última tecnologia en depuració, manteniment i dosificadors de producte per a la regulació automàtica dels paràmetres de desinfecció, acidesa, etc.

Àmbit d'actuació geogràfica:

Espanya, Portugal, França, el Marroc, Líbia, Egipte, I.A.O. Índia.