Molecor Tecnología, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Molecor Tecnología, S.L.
Ctra M-206 Torrejón-Loeches, Km 3.1
28890 Loeches (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑9113370902026   +34‑902566577  
w:  www.molecor.com

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Molecor Tecnología, S.L.

MOLECOR© és l'única empresa del món concebuda i dedicada de forma integral al desenvolupament i comercialització de tecnologia de PVC orientat, amb la qual fabriquen i venen la gamma de canonades TOM© de PVC-O per a conduccions a pressió. Una companyia que conjumina una àmplia experiència en el sector dels plàstics i les canalitzacions amb una ferma aposta pel R+D. L'activitat inventiva queda reflectida en les patents que contínuament registren.

El nou procés d'orientació molecular millora de forma espectacular les propietats físiques i mecàniques del PVC atorgant-li unes característiques excepcionals. S'aconsegueix així un plàstic amb unes insuperables qualitats de resistència a la tracció i a la fatiga, flexibilitat i resistència a l'impacte, mantenint intactes les seves propietats químiques.

Aplicat a les canonades TOM© de PVC orientat s'aconsegueix una conducció pràcticament indestructible i amb una elevadíssima vida útil. A això s'afegeix una significativa reducció de matèries primeres i costos i una excepcional eficiència energètica i mediambiental tant en la fabricació com en la utilització posterior del producte. MOLECOR© dissenya i adapta el seu sistema segons les necessitats de cada client i la normativa vigent a cada país. La seva capacitat per assumir compromisos amb els seus clients i relacions a llarg termini assegura l'òptima implantació industrial de la seva tecnologia.