Fumoso Industrial, S.A. (Drenotube) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Fumoso Industrial, S.A. (Drenotube)
Llevant, 9 - Pol. Ind. Llevant
08150 Parets del Vallès (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935730500   +34‑607397341  
🖷:  +34‑935737036
w:  www.fumoso.es

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Fumoso Industrial, S.A. (Drenotube)

Fundada en 1965. Per aquests anys s'iniciava la producció de poliestirè expandible (EPS) a Espanya. BASF era l'únic proveïdor de poliestirè expandible comercialitzat com Styropor. Fumosos inicio les seves activitats en una petita planta situada a Cornellà de Llobregat (Barcelona). La producció de productes modelats d'EPS era completament manual mitjançant autoclaus.

En l'actualitat són capdavanteres en la producció i venda de matèria primera per a la producció de material de farciment per a l'embalatge tant al mercat Europeu com l'Asiàtic. Aquestes matèries primeres són fabricades i comercialitzades directament per Fumoso Industrial i es venen sota la marca registrada Span-pack.

Avui dia Fumoso és una empresa reconeguda internacionalment dins del camp de l'EPS. Tenen un ampli ventall de clients i proveïdors que van des de petites empreses familiars a multinacionals. L'empresa presta una atenció i tracte personalitzat a tots els seus clients i dispensen el mateix tracte tant al petit negoci com a les grans empreses.