Auxiliar de Instalaciones Químicas, S.A. (AIQSA) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Auxiliar de Instalaciones Químicas, S.A. (AIQSA)
Adrià Gual, 2 - Pol. Agro-Reus
43206 Reus (Tarragona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑977312168  
🖷:  +34‑977313519
w:  www.aiqsa.com
Transformació de plasticos

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Auxiliar de Instalaciones Químicas, S.A. (AIQSA)

AIQSA, des de l'inici de la seva activitat l'any 1963, ha estat una empresa posicionada per processos de transformació de plàstics termostables com el polièster reforçat amb fibra de vidre (PRFV) i termoplàstics com el PVC, PP, PEHD, PVDF, etc., igualment de la barreja dels dos tipus

PVC+PRFV..., considerant com a prioritats competitives la Qualitat de producte i Servei, encara que amb una gran Flexibilitat.

Qualitat perquè els nostres productes tenen unes bones prestacions dins del que els és propi i unes millors característiques, la qual cosa els confereix fiabilitat. En una sèrie de productes emplenem estàndards interns o externs, com puguin ser les cisternes de transport d'acord amb l'ADR/TPC i els dipòsits per a productes corrosius d'acord amb la MIE-APQ 006... .
Tot l'anteriorment citat fa que els nostres productes siguin uns dels de major durada al mercat dels plàstics.
Servei al client, perquè tenim un bon dispositiu d'atenció post-venda, suport al servei Comercial amb els millors tècnics i capacitat de resolució de problemes.

Naturalment amb Flexibilitat perquè fabriquem sota demanda, adaptant-nos a les exigències específiques dels nostres clients, i distribuïm sobre la base d'un bon estoc dels mateixos per poder donar resposta immediata a les sol·licituds o almenys que els terminis de lliurament siguin els més reduïts.
Recordi que AIQSA, no només és una empresa capaç i experimentada en l'area dels plàstics tècnics industrials, sinó que a més els homes i dones que componem el seu equip humà, tenim una veritable voluntat d'atenció i servei cap als nostres clients. Deixi'ns demostrar-li-ho i amb seguretat no li defraudarem.