Automatismos Pujol, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Automatismos Pujol, S.L.
Pol. Ind. Plans de la Sala – Calle Independencia, 8
08650 Sallent (Barcelona) Espanya
☎:  +34‑938761950  
w:  www.pujolautomation.com
Motoreductores de velocitat per a la indústria en general

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Delegaciones

Madrid

Automatismos Pujol, S. L.

Arroyo del Culebro, 5. Polígono Industrial Las Arenas, Nave 5

28320 Pinto

☎:+34‑913419141   +34‑913419540  

Comunidad Valenciana - Murcia

Automatismos Pujol, S.L.

Braç del Jardi, 18 - Pol. Ind. Massanassa

46470 Massanassa

☎:+34‑963741852  

Presentación
Automatismos Pujol, S.L.

UN GRUP EMPRESARIAL AMB VOCACIÓ DE LIDERATGE

Pujol Muntalà és una empresa especialitzada en motoreductores de velocitat per a la indústria en general. Ha anat creixent en capacitat fins a situar-se com a líder en el seu sector a Espanya i entre els principals productors del món.

La fosa, un avantatge competitiu.

El grup Pujol Muntalà compta amb una fosa pròpia, de gran valor estratègic enfront de la competència, ja que li proporciona l'autonomia suficient per no dependre de proveïdors externs.

Així, el subministrament de components als centres productius aquesta garantit davant qualsevol eventualitat i cada peça arriba amb la màxima qualitat i al moment just.
Gràcies a la versatilitat de la seva instal·lacions i del seu personal, Pujol Muntalà ha aconseguit un sistema de producció eficient, que l'ha situat en el lideratge del seu sector.
Gràcies a la versatilitat de la seva instal·lacions i del seu personal, Pujol Muntalà ha aconseguit un sistema de producció eficient, que l'ha situat en el lideratge del seu sector.go del seu sector.

Processos de producció avançats

Les peces es mecanitzen mitjançant talladoras d'engranatges, centres de mecanitzat horitzontal i vertical, cèl·lules de fabricació flexible, rectificadores universals, etc. Pujol Muntalà disposa de més de 30 màquines de control numèric, robotitzades i actives 24 hores al dia. A més compta amb dues màquines de control tridimensional i altres dos per a la comprovació d'engranatges, en les quals es basa l'assegurament de la qualitat.
Quan un client realitza un encàrrec, es recuperen del magatzem els components necessaris i es duu a terme el muntatge del producte seguint paràmetres just in estafi.ulos diferents, amb productes en diferents fases d'acabat.

Quan un client realitza un encàrrec, es recuperen del magatzem els components necessaris i es duu a terme el muntatge del producte seguint paràmetres just in estafi. Amb això la resposta de Pujol Muntalà és sempre immediata.
Programari propi, per a una gestió integrada

Pujol Muntalà ha desenvolupat el seu propi programari per a la gestió de l'empresa. Es tracta de programes molt potents i avançats, fets a mesura que agiliten la gestió integrada dels serveis administratius i els centres de producció. Amb això, el control sobre l'aprovisionament i la producció, la qualitat i el servei al client han millorat la seva eficiència.

ADAPTACIÓ A les NECESSITATS DEL CLIENT

Muntatge i subministrament a mesura

El muntatge, l'embalatge i l'expedició dels productes constitueixen un sol procés i es realitzen en màquines dissenyades per Pujol Muntalà. Tot el procés és summament ràpid i fa possible produir al ritme de les demandes dels clients, amb una gran versatilitat.

Muntar els productes sota demanda garanteix la incorporació de les últimes millores i assegura la perfecta rotació del magatzem de components.

Personal format i capacitat

L'aposta de Pujol Muntalà per disposar de la maquinària i els sistemes productius més avançats només és possible per que disposa de personal molt capacitat, amb experiència en el sector format a les noves tecnologies. A més de per aquesta capacitació tècnica, el personal de Pujol Muntalà destaca per la seva versatilitat, ja que, a causa de l'amplísima gamma de productes finals, ha de ser capaç d'adaptar-se a nous processos de fabricació i muntatge.

TECNOLOGIA AMB DIMENSIÓ HUMANA

Una política de millora i innovació constants

Pujol Muntalà ve aplicant la política de desenvolupar productes alternatius. Per això, el Departament de Recerca i Desenvolupament constitueix l'eix central de l'empresa. El Departament Comercial detecta les necessitats i canvis que demanda el sector, i després de comprovar la viabilitat del nou producte, es realitzen dissenys experimentals, s'analitzen les seves característiqu Els seus tècnics i enginyers estan capacitats per resoldre qualsevol repte plantejat, havent desenvolupat i aplicant tecnologia pròpia en nombrosos productes.

Actuar per iniciativa pròpia, avançant-se al mercat, atorga a Pujol Muntalà una posició avantatjosa davant els fabricants del sector.

GARANTIA TECNOLÒGICA DE SERVEI I QUALITAT

El control tridimensional assegura la qualitat

Pujol Muntalà compta amb diverses màquines de control tridimensional, que verifiquen amb total precisió les dimensions dels productes acabats, aconseguint una altíssima eficiència. Els seus productes aconsegueixen els estàndards més alts i desenvolupen la seva funció durant més anys que altres productes semblants.

En tots els àmbits de l'empresa es treballa segons el concepte de Millora Contínua.

Alta qualitat al millor preu

Els productes de Pujol Muntalà són altament competitius al mercat nacional i internacional, amb una relació qualitat/preu extraordinària, com a resultat d'un sistema de producció eficient, de l'ús de tecnologia avançada i d'una àmplia xarxa de comercialització. Per això, Pujol Muntalà està ja a nivell dels principals productors d'elements de transmissió mecànica

Domini absolut de la tecnologia

En Pujol Muntalà s'aporten solucions innovadores per millorar les prestacions dels productes, siguin components mecànics o electrònics. Per que es dissenyen, fabriquen i milloren no només les peces mecàniques o els accessoris, sinó també els complexos microprocessadors electrònics que controlen el funcionament del producte. Aquest alt nivell tecnològic en tots els seus processos productius atorga a Pujol Muntalà una independència notable.

TRACTE OBERT I CONSTANT AMB EL CLIENT

Servei complet als nostres clients

En tractar-se d'una empresa familiar, que ha sabut créixer i millorar dia a dia, Pujol Muntalà concedeix una gran importància a les relacions cordials amb els seus clients i proveïdors.
Per això, l'esperit de servei que caracteritza a l'empresa s'expressa en un tracte personalitzat i obert: adaptant les relacions comercials al client, informant dels productes i de la qualitat, o individualitzant els enviaments.

Una xarxa comercial global

Gràcies a la seva solidesa comercial a Espanya i al constant augment de vendes al mercat internacional, Pujol Muntalà se situa entre els deu majors fabricants de motoreductores d'Europa.

La seva xarxa comercial s'ha desenvolupat amb l'objectiu d'atendre demandes de productes i serveis en qualsevol lloc del planeta.

LA TRADICIÓ I LA VOCACIÓ IMPULSEN EL FUTUR

Al llarg de més de vuitanta anys d'història i experiència en el sector, en Pujol Muntalà hem anat creixent amb sòlids fonaments. En l'actualitat disposem de diversos centres productius, dotats de maquinària d'última generació i que actuen de forma coordinada.

L'èxit de Pujol Muntalà es basa a produir i comercialitzar una gamma àmplia de productes, elaborats amb matèries excel·lents, dissenyats per personal propi, sotmesos a estrictes controls de qualitat, i muntats i expedits de forma personalitzada. L'obtenció del certificat ISO 9001 en 1994 va recolzar la nostra política de buscar la màxima qualitat final.

La voluntat de servei al client, la cerca constant de la qualitat i l'ús de tecnologia avançada els eixos empresarial, impulsat pel compromís i la capacitat del nostre equip humà.