Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ángel Mir – Porbisa, en Matelec 2008
Stand 5B05A, pavelló 5

Àngel Mir - Porbisa, en Matelec 2008

Redacció Interempreses08/10/2008

8 octubre 2008

El grup Àngel Mir - Porbisa , especialista en portes industrials i residencials, presenta aquest any en Matelec diverses novetats en molls anivelladors manuals, portes especials per a indústria alimentària, portes enrotllables tallafocs i portes seccionals tallafocs, entre d'altres novetats.

Moll anivellador manual Mini-Ramp

El moll anivellador manual Mini-Ramp, amb capacitat per a 6 tones, es fixa pel front i directament al formigó (sense obra civil). La Mini-Ramp està composta per dues ungles rebatibles manualment i de pes compensat amb cilindre de gas. Fabricada en estructura d'acer i xapa llagrimada i equipada amb dos topalls de poliuretà i pintada en pols, aquest moll presenta un ample útil de 2.000 mm, una longitud de 560 + 3.000, un ample total de 2.200.

Porta especial per a indústria alimentària Agro Roll

Agro Roll és una porta ràpida fabricada en acer inoxidable i dissenyada especialment per a la indústria alimentària. De fàcil neteja, el motor està encaixat dins la plataforma superior i està equipat amb un codificador i la transmissió és conduïda per una corretja dentada. La seguretat està garantida per una cortina amb fotocèl·lula. La velocitat d'obertura és de 1,6 metres per segon i la de tancament és de 0,8. Les seves dimensions màximes són de 3.000 x 3.000 mm.

Porta Hermetic Roll, per evitar les pèrdues en sales pressuritzades
Porta Hermetic Roll, per evitar les pèrdues en sales pressuritzades.

Porta Hermetic Roll

Dissenyada per evitar les pèrdues en sales pressuritzades, l'estructura de la porta Hermetic Roll pot fabricar-se en xapa d'acer pintada o en acer inoxidable. Presenta formes arrodonides, sense racons ni talls per reduir la possible acumulació de pols. La capota superior és inclinada per afavorir l'escorriment dels materials dipositats sobre la mateixa. El quadre de maniobra i el motor, amb una alta velocitat de sortida (de fins a 1,6 metres per segon), s'ha integrat en l'estructura, evitant així els tubs i cables fora d'aquesta.

Hermetic Roll posseeix els últims avenços tecnològics en control de posició (encoder) i detecció d'objectes (barrera de fotocélulas intel ligent, que controla tota l'obertura). En cas de fallada de la xarxa elèctrica, s'obre de manera autònoma, en accionar la maneta de desbloqueig.

Porta enrotllable tallafocs Ei-Roll

Les portes tallafocs Ei-Roll ofereixen una solució aplicable tant a centres comercials, hospitals, aeroports, museus com a la indústria, entre altres aplicacions. Són de doble paret d'acer galvanitzat, farcides amb llana de roca i adaptables segons necessitats. Hi ha 2 tipus de portes segons les resistències al foc: 30'-60 '.

Porta tallafocs retardants Ei-Secc

Amb la nova normativa, s'ha establert l'obligatorietat de complir estàndards més exigents per a la resistència al foc: compartimentació fins a un àrea màxima de 1.000 metres quadrats per a la majoria de casos, resistència al foc del recobriment exterior i portes d'accés que connectin amb instal·lacions adjacents.

La nova NEN 6069 està basada en la normativa europea NEN-EN 1634-1, i requereix que els productes utilitzats es certifiquin segons s'estableix en aquesta. Les noves dues portes retardants tallafocs Ei-Roll d'Àngel Mir, presents en Matelec 2008, compleixen amb les normatives esmentades.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    13/06/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    11/06/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis