Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Portes Bisbal-Ángel Mir presenta sus últimas novedades en Conxemar y Fruit Attraction

Ports Bisbal-Ángel Mir presenta les seves últimes novetats en Conxemar i Fruit Attraction

21/09/2012

21 de setembre de 2012

La inversió continuada en R+D tecnològic de l'empresa Ports Bisbal-Angel Mir es fa evident en els nous i millorats productes presentats aquest any 2012. El seu principal objectiu és oferir al professional una solució personalitzada i adequada a les seves necessitats.

En les càmeres de congelació les pèrdues més importants d'energia es produeixen a la zona de les portes d'accés, per solucionar aquest problema, Ports Bisbal-Angel Mir ha dissenyat la nova porta Pass-Flex TK-100. Es tracta d'una porta de gran velocitat (més de 2 m/s) que minimitza el temps en l'operació d'entrada i sortida, mantenint a ratlla el consum energètic, evitant la formació de gel i l'entrada d'aire humit exterior i proporcionant unes condicions climàtiques constants. El seu sistema d'obertura i tancament és el més ràpid del mercat. A les zones de contacte, així com entre els panells i la vora amb el sòl, disposa de resistències de calefacció que eviten la congelació de les juntes i s'elimina els trencaments de les juntes de goma. La porta disposa de seguretat total segons les normatives europees amb la utilització del sistema de cortina de llum TLG i pot funcionar sense problema fins a temperatures de -30 °C a l'interior i temperatures ambientals positives en l'exterior. Disposa d'un sistema d'obertura d'emergència instantània de fàcil utilització per tots dos costats.

Imagen
La porta seccional Fibersecc Inox també és un dels productes més esperats de Ports Bisbal–Angel Mir. Està fabricada amb panells sándwich de polièster i fibra de vidre. És lleugera, molt resistent als impactes i de fàcil neteja. Les seves guies i herrajes estan fabricats en acer inoxidable. Tots els seus materials són molt resistents a la corrosió.

Altra de les novetats de més èxit presentada aquest 2012 per Ports Bisbal-Angel Mir és l'abric inflable ISO. És el complement essencial per aconseguir el tancament perfecte en els molls de càrrega. Està pensat especialment per a zones de càrrega en magatzems refrigerats on és necessari mantenir una temperatura constant. Consisteix en un sistema de borses de material flexible, estanc i molt resistent. En inflar-se amb l'aire produït per un ventilador s'adapta a la forma de les parets i sostre del vehicle aconseguint una gran estanqueïtat. El vehicle s'introdueix en el llindar que forma l'abric desinflat, fins a aconseguir els topalls de la rampa niveladora, en aquest moment s'infla l'abric tancant tot el conjunt. Una vegada realitzada la càrrega, es desinfla l'abric i el camió pot sortir. Els seus suports són d'acer galvanitzat, amb trepants per a la fixació sobre mur o panell i amb base de suport inferior, fixada al mur.

Imagen
Finalment, la companyia presenta també la porta Doble-Pass Inox, una òptima solució per a zones amb importants necessitats d'higiene (indústries d'alimentació, cárnicas, laboratoris, etc.). Es caracteritza per la seva rapidesa d'obertura lateral (1,5 m/s); la construcció amb materials no porosos, acer inoxidable i plàstic; i per no retenir la brutícia i ser de fàcil neteja. La plataforma superior està inclinada per evitar l'acumulació de pols i brutícia, i les fulles no té contacte amb el sòl per no arrossegar líquids, pols o brutícia. Els mecanismes i el motor estan allotjats a l'interior de la plataforma superior, per la qual cosa no ocupen espai en els laterals de la porta i estan protegits de l'entorn.

Empreses o entitats relacionades

Portes Bisbal, S.L. - Ángel Mir - PorBisa

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    30/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    28/05/2024

Enllaços destacats

AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPamplona (5 - 6 junio 2024)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis