Neurtek, S.L. - Detectors de barres i armadures

Neurtek Profoscope

Detector de barres i mesurador de recobriments: petit, lleuger i sense cables de connexió

Fotografia de Detector de barres i mesurador de recobriments

El Profoscope és un dispositiu petit, lleuger i sense cables de connexió fabricat a Suïssa. Aquest instrument, de disseny ergonòmic, s'adapta còmodament al palmell de la mà per permetre el seu maneig amb una sola mà i emet indicacions visuals i acústiques sobre el que es troba just per sota de la superfície de formigó. A primera vista, l'usuari del Profoscope es troba davant un instrument aparentment convencional, amb una àmplia pantalla gràfica LCD i retro-il·luminació opcional que permet la localització de les barres, així com el mesurament de la profunditat del recobriment i del diàmetre de les barres. No obstant això, la ubicació especial de les bobines electromagnètiques permet la triangulació simètrica de la configuració de les barres i, per tant, indica a l'usuari que està efectivament situat entre dues barres o directament damunt d'una. Aquesta opció única marca la diferència entre el Profoscope i altres instruments similars al mercat. D'altra banda, resulta especialment útil quan l'usuari ha de perforar el formigó armat i no desitja danyar els cars martells rotatius i les broques de carbur.

Altres avantatges del Profoscope: disseny compacte plenament integrat, funcionament senzill, menú independent de l'idioma, amplis rangs de mesurament i ajustos regionals, entre unes altres, inclou un kit d'assaig d'iniciació i una bossa de roba a mesura, així com la documentació sobre el producte i els accessoris necessaris.

El Profoscope és el primer instrument del mercat que permet ‘veure’ a través del formigó la situació d'una barra. Per a això, compta amb un ampli display on es mostra la localització de la barra, el diàmetre de la mateixa i l'espessor de formigó. La resistent carcassa i la possibilitat de maneig amb una sola mà, ho converteix en un equip ideal per a ús a demana d'obra.

El Profoscope és un dels instruments de control de l'àmplia gamma que disposa Neurtek per complir amb els assajos del Codi Tècnic de l'Edificació o el PG3.