Promoción de Inversores de Trabajos Agrícolas - Pita, S.L. - Sembradores de precisió monogram

Horsch Maestro CC / SW

Sembradoras pneumàtiques monograno: adequades per maiz, soia, girasol, remolatxa i colza

Fotografia de Sembradoras pneumàtiques monograno
Gràcies al seu exacte aïllament del gra és adequat per a blat de moro, soia, girasol, remolatxa i colza. Tres punts caracteritzen la tècnica de monograno de la Maestro patentada en particular: el sistema únic de dosatge, el dosificador monograno extremadament petit i el control de la qualitat de col·locació. El sistema de dosatge està basat en un disc dosificador completament nou. No té forats com abans, sinó osques obertes cap a l'exterior, En combinació amb el rastrador s'aconsegueixen molt bons resultats d'aïllament en un gran ràdio de freqüència de 0 a 30 hertz. 30 hertz corresponen a 15 km/h velocitat amb 90.000 grans de blat de moro per hectàrea. Decisiva per a aquests resultats és la transició dels grans d'un moviment circular en un moviment linear a l'àrea de col·locació. D'aquesta forma no hi ha força centrifugas en el tub de caiguda. Aquesta precisió extraordinària és independent de les revolucions (freqüències) del disc dosificador i és controlat per sensors.

El programari en el terminal Isobus està muntat de tal forma que el conductor pot veure exactament tots els defectes així com els coeficients de variacions per a cada línia. Així el conductor pot reaccionar a qualsevol moment a diferents condicions com la qualitat de la llavor o les condicions del jaç de sembra i aprofitar la màquina de forma òptima.

L'alimentació del dosificador d'efectua per dipòsits individuals (Mestre CC) o un dipòsit central abono/llavor en el carro de sembra (Maestro SW) per un sistema de llavor segons demanda.

La Mestre CC disposa d'un carro de sembra d'una capacitat de 2.800 l per a abonament i els dipòsits de llavors tenen una capacitat de 70 l. Per a aquesta màquina que requereix molt poca capacitat de tracció, un tractor amb 100 CV és suficient.

La Maestro SW està disponible en 12 i 24 línies de sembra amb distància entre línies de 70 a75 cm. El seu carro de sembra té una capacitat de 2.000 l de llavor i 7.000 l d'abonament.

Els trens de sembra monograno resistents han estat ampliats en el més petit detall per a la Maestro.

Totes les eines rodadoras en el paralelograma, com a reixes, control de profunditat i corrons per estrènyer estan equipades amb rodaments estables. La pressió en les reixes fins a 300 kg s'adapta hidràulicament a totes les condicions.