Talleres Sobrino (Distribución) - Sembradores de precisió monogram

Monosem NG Plus4

Sembradoras pneumàtiques monogramo: amb enterrament per doble disc

Fotografia de Sembradoras pneumàtiques monogramo
La sembradora monogramo Monosem NG Plus presenta un doble disc abresurco, ideal per a blat de moro, girasol, remolatxa, cotó, mongetes, sorgo, soia i cigrons.

Compta amb un sistema de control de profunditat automàtic, obertura del solc de doble disc, selecció i distribució de llavor amb regulació única, i bloc posterior independent. També, disposa d'enganxi semiautomàtic, marcadors hidràulics, rodes de nivell independents i control d'aspiració automàtic. La NG Plus es lliura en 4,6,8 i 12 files o més, i amb xassís rígids, telescòpics, extensibles o plegables.

Opcionalment, aquesta sembradora es pot equipar amb microgranuladores, abonadores, cuentahectáreas, controladors electrònics, accessoris de sembra directa, corts de flux, i altres accessoris.

Amb aquesta sembradora Monosem ha conservat el principal element de NG Plus aportant més comoditat en l'ús, simplificant els ajustos perquè una sembra cada vegada més ajustada es pugui realitzar en condicions òptimes. Les sembradora disposa ara d'un suport desterronador precís i ràpid gràcies al sistema d'ajust per pasadaor de tancament quart de tornada. D'aquesta forma es pot adaptar els accessoris a les condicions de sembra amb els desterronadores/separadors de residus intercanviables sense cap tipus de clau.

L'ajust de profunditat en aquesta versió 4 de NG Plus és visible fàcilment des de la part posterior, i insensible als rentats i a la intempèrie. El bloc compactador darrere és obert, permetent una millor sortida en condicions perilloses. Els ajustos del desplaçament i de separació de les dues rodes compactadoras permeten un tancament del solc òptim siguin cuales siguin les condicions (pedres, residus vegetals, terra dura, etc.).

La trapa de buidatge ofereix en la versió 4 millor manejabilitat. En obrir la trapa, es queda en posició oberta, permetent així, amb el cabell blanc de buidatge que subministra de sèrie, un buidatge encara més còmode. La tapa es bloqueja perquè no es tanqui durant l'ompliment, fins i tot en cas de vent.