Berthoud Agricole, S.A. | Berthoud, S.a.s. - Polvoritzadors motoritzats

Raptor

Pulverizador autopropulsado: amb rampa posterior

Fotografia de Pulverizador autopropulsado
Raptor, el pulverizador autopropulsado, és sinònim d'innovació dins de la gamma d'aparells amb rampa posterior: nova disposició de l'espai de conducció per a una major comoditat, accés a les noves tecnologies per respectar les bones pràctiques i la precisió de l'aplicació, evolució del xassís del dipòsit i de la motorització per a una major solidesa, potència i rendiment.

Raptor compleix amb les més estrictes normatives i regulacions internacionals.

La gamma Raptor ofereix dues capacitats, de 3200 i 4200 litres i es pot equipar amb rampes de 24 a 42 m. La regulació DP Tronic ve de sèrie en l'aparell i, opcionalment, pot utilitzar-se per a l'agricultura de precisió.

El xassís està soldat mecànicament en forma rectangular altament reforçat perquè proporcioni estabilitat i solidesa a l'aparell.

Raptor disposa de quatre rodes motrius i directrius amb les maneres 2 rodes directrius, 4 rodes directrius, 4 rodes tipus cranc i finalment el corrector d'inclinació posterior.

La cabina, a la qual es pot accedir fàcilment per la part posterior mitjançant una escala hidràulica, ofereix una vista panoràmica tant en el camp com en la carretera així com una insonorització total.