Ventura Máquinas Forestales, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Ventura Máquinas Forestales, S.L.
Ctra. Vilablareix, 18-20 - Pol. Ind. Mas Aliu
17181 Aiguaviva (Girona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑972401522  
🖷:  +34‑972400163
w:  www.venturamaq.com
Fabricació i distribució de maquinària agrícola i forestal.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Ventura Máquinas Forestales, S.L.

Ventura Màquines Forestals S.L. és una empresa especialitzada en fabricació i distribució de maquinària forestal, agrícola i obra pública des d'1.953.
Ventura va afrontar amb modèstia els seus inicis en un taller d'amb prou feines 250m2, Actualment, l'empresa compta amb 5000m2 coberts. Tecnologia i qualitat han permès que els seus productes gaudeixin d'una imatge de fiabilitat en tot el territori nacional i internacional.
La companyia ofereix una àmplia gamma de productes aplicables a qualsevol tipus de tractor o excavadora. Compte també amb una àmplia xarxa de tallers, distribuïdors i concessionaris amb una àmplia experiència professional capaces de donar un servei adequat de venda i assistència. Tot això sumat a l'experiència d'un equip humà qualificat i experimentat que han fet de Ventura Maquines Forestals el que és en l'actualitat: una empresa moderna, innovadora amb una atenció constant a la qualitat dels seus productes per poder donar resposta a les necessitats dels seus clients.