Berthoud Agricole, S.A. | Berthoud, S.a.s. - Equips herbicides

Vitiflex

Volta per pulverizadores pneumàtics suspesos i arrossegats: per a vinyes d'ample entre 1m40 et 3m50

Fotografia de Volta per pulverizadores pneumàtics suspesos i arrossegats
La volta Vitiflex és una volta amb replegat i separació hidràulica pels pulverizadores pneumàtics suspesos i arrossegats Berthoud.

La volta Vitiflex aquesta destinada per a vinyes d'ample entre 1m40 et 3m50.

La volta Vitiflex és una volta de replegat lateral. El desplegat i la separació de cadascun dels braços aquesta assegurat pel sistema d'un cilindre hidràulic i un cilindre a gas. El cilindre a gas assegura l'obertura del braç menteixis que el cilindre hidràulic permet la seva separació. Gràcies a un sistema de lleva, el cilindre a gas és accionat indirectament pel cilindre hidràulic. Aquest dispositiu permet de comandar de manera independent el desplegat i la separació del braç amb solament dos distribuïdors hidràulics doble efecte.

Aquesta cinemàtica i moltes altres evolucions atorguen una àmplia flexibilitat d'utilització a la volta Vitiflex:

gran amplitud d'ajust de la separació dels braços en curs de tractament (carrera dels cilindres hidràulics igual a 600 mm)

facilitat d'ajust de la separació gràcies als indicadors graduats que permetin de marcar la posició de separació dels braços

eficacidad augmentada el les vinyes amples gràcies a un ample total de 5.300 mm, braços separats al màxim.

facilitat d'ajust de l'orientació dels canons exteriors (sistema manual o elèctric)

La volta Vitiflex posseeix una gran maniobrabilitat de transport gràcies al seu xassís ultra compacto volta replegada replegada (a = 2485 mm, L = 1560 mm sobre Speedair 1000l amb rodes 215/70 R15).