Berthoud Agricole, S.A. | Berthoud, S.a.s. - Polvoritzadors arrossegats

Berthoud Sprinter

Pulverizadores remolcats: compactes i ràpids

Fotografia de Pulverizadores remolcats
- Cuba Principal:Cuba principal en polietilè d'alta densitat, de 2.500 litres +5% Fons de cuba en punta de diamant per limitar el volum residual.

- Cuba d'esbandida de 260 L: integrada en la part davantera de l'aparell, amb cuba renta mans.

- Integració total per a una òptima compacidad: sota centre de gravetat, associat a una distància entre eixos reduïda (3,75 m).

- Indicadors de nivell: equipat de sèrie amb un indicador de nivell graduat de flotador. Opcionalment, pot incorporar un indicador de nivell de cinta.

- Posada en servei: simplicitat d'ús i integració. Reagrupada en el costat esquerre de l'aparell, és simple d'ús gràcies a la identificació de les funcions en el panell Berlogic.

- Esbandida simplificada: Opcionalment, Dilunet pemite pilotar des de la cabina, les seqüències de dissolució del fons de la cuba. Igualment en opció, el Dilunet plus assegura l'esbandida de les parets de la cuba i les dissolucions del fons de la cuba.

- Tremuja d'incorporació: de sèrie en l'Esprintador, pot ser alimentada per l'aspiració exterior o la cuba d'esbandida, per assegurar la neteja amb aigua clara del circuit d'incorporació i els bidons. Serveix també de reposa peus per facilitar l'accés a la boca d'entrada.

- Timó seguidor mecànic (opció): instal·lat sobre els braços elevadors del tractor per assegurar un millor seguiment de petjades de l'aparell. Totalment mecànic, requereix poc manteniment i cap reglatge en el transcurs del treball.

- Fletxa orientable (opció): comandada manualment per l'operador, permet un millor seguiment de l'aparell en els pendents.

- De sèrie sobre la rampa ALS: disponible en 18, 20, 21, i 24 m.

- Suspensió Axial: conceptualment, la rampa ALS integra de sèrie la suspensió Axial. Veritable referent Berthoud, profereix una estabilitat llegendària sobre terrenys plans, en vessants, i inclinats.

- En opció: control d'inclinació, desacobli centrat.

- Diversos tipus de pilotatge hidràulic: distribuïdors del tractor, Selector Electro Hidràulic (SEH), i Electro Distribuïdors (ED).

- Estructura de rampa en L:per optimitzar la relació peso/rigidesa.

- Multis: rampa de plegat darrere, disponible en 15 i 18 m. Equipada amb una suspensió articulada, i de nombroses opcions per al pilotatge hidràulic:corrector d'inclinació, desacobli, etc.