Talleres Corbins, S.L. - Equips herbicides

Barres herbicides interfilas: per plantacions fruiters, cítrics i oliveres

Fotografia de Barres herbicides interfilas
Els models de barres de Tallers Corbins estan indicats per a l'aplicació d'herbicida en plantacions de fruiters, cítrics, oliveres, ametllers, vinyes, etc. Aquestes màquines s'acoblen a la part frontal del tractor amb la qual cosa disposa d'una àmplia i total visió del que s'està fent. La regulació d'amplada de treball de la barra és hidràulica mitjançant cilindres, independentment un costat de l'altre.

Compta amb el model vinyes de 2 ma 3,5 m, el model fruiters de 3 a 5 mi per a altres tipus de cultius com ara oliveres, cítrics o ametllers fins a 7 m de treball.

La regulació d'alçada de tractament és hidràulica. A més dels models que poden regular la inclinació de la pantalla de tractament des de 90 ° a la part superior a 45 ° a la part inferior, ideal per a aquells tipus de plantacions que estiguin en altiplans o vessants. Cada pantalla de tractament va equipada amb un moll retràctil de seguretat. A més disposen de diversos tipus de pantalles d'aplicació: pantalla normal, protecció antideriva per pantalla de tractament i protecció en fibres de polipropilè, les quals es van col·locades voltant de la pantalla d'aplicació, hi ha quatre dimensions de 35 cm, 60 cm, 80 cm i 1 m. Opcionalment es pot muntar una lona de protecció total per màxima seguretat.