Talleres Corbins, S.L. - Equips herbicides

Barres herbicides hidràuliques: acoblades a la part davantera del tractor

Fotografia de Barres herbicides hidràuliques
Tallers Corbins disposa d'una extensa gamma de models de barres hidràuliques per a l'aplicació d'herbicida en plantacions de fruiteres, cítrics, oliveres, ametllers, vinyers, etc. Aquestes màquines van acoblades a la part davantera del tractor amb la qual cosa es disposa d'una àmplia i total visió del que s'està fent. La regulació de l'altura i l'amplària de treball es regula de forma hidràulica, independentment un costat de l'altre.

A més els models compten amb inclinació regulable de la pantalla de tractament des de 90° en la part superior a 45° en la part inferior. Cada pantalla de tractament va equipada amb un moll retràctil de seguretat. A més disposen de diversos tipus de pantalles: pantalla normal, protecció antideriva per a pantalla de tractament i protecció en fibres de polipropilè, les quals van col·locades al voltant de la pantalla d'aplicació, existeixen quatre dimensions de 35 cm, 60 cm, 80 cm i 1 m.

L'empresa disposa de diversos models en funció dels marcs de plantació, de 2 m. a 3,5 m en vinyers, de 3 a 5 m. en fruiters o en altres tipus de cultius fins a 7 m. de treball.

De manera opcional es pot muntar una lona de protecció total per a màxima seguretat.

També pot substituir-se una de les pantalles d'aplicació per diversos accessoris per donar una major utilitat a l'equip, com pot ser un disc segador (per a cultius ecològics) o una barredora per a restes de poda.