Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La OCDE sitúa a España como el 2º país de Europa con el mayor número de empresas que utilizan la biotecnología

L'OCDE situa a Espanya com el 2n país d'Europa amb el major nombre d'empreses que utilitzen la biotecnologia

10/09/2009

10 setembre 2009

Segons dades de l'INE (Institut Nacional d'Estadística), el 2007 el sector va facturar un total de 26.150 milions d'euros i va donar feina a 103.911 persones, amb uns creixements interanuals significatius del 16% i 18% respectivament.

Espanya ocupa d'aquesta manera el vuitè lloc a nivell internacional, pel que fa a empreses estrictament biotecnològiques es refereix. Pel que fa a les taxes de creixement anuals (22% en l'últim any), són superiors a les de la resta dels països del nostre entorn, el que de mantenir-ens permet aspirar a posicions de lideratge europeu en el mitjà termini.

La biotecnologia és una de les cinc àrees d'actuació prioritàries del Ministeri de Ciència i Innovació, com a plataforma facilitadora de la innovació en sectors madurs i una de les nostres fortaleses com a país. Dins del sector biotecnològic, la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia va destacar les dades recentment publicats per l'OCDE, en què Espanya es posiciona com el 2n país a Europa després de França amb el major nombre d'empreses que utilitzen la biotecnologia en els seus processos productius, i el cinquè país dins de l'OCDE, sobre un total de 764 companyies.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades