Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rosa Dávila insta al sector empresarial a que tome parte activa en la estrategia de internacionalización canaria en el marco de Salt 2013

Rosa Dávila insta al sector empresarial al fet que prengui part activa en l'estratègia d'internacionalització canària en el marc de Salt 2013

17/09/2013

17 de setembre de 2013

La directora general de Transports del Govern de Canàries, Rosa Dávila, ha fet una crida al sector empresarial de Las Palmas perquè prengui part activa en la potenciació de l'estratègia d'internacionalització de Canàries i ha posat l'accent en les oportunitats de negoci que es poden generar en el marc de la quarta edició del Saló Atlàntic de Logística i Transport Salt 2013, que se celebrarà del 9 a l'11 d'octubre a Las Palmas de Gran Canària.

Dávila va mantenir aquest matí una trobada a la capital grancanaria amb representants de la Confederació Canària d'Empresaris i de la Cambra de comerç de Gran Canària en el qual va posar l'accent en el paper clau que juga l'empresariado de les Illes de cara a la diversificació de l'economia. Així mateix, va destacar la important basa que representa en aquests moments la projecció exterior de les empreses canàries com una alternativa per a la recuperació econòmica.

Va afirmar que la propera celebració de Salt 2013, en la qual el Marroc assistirà per segon any consecutiu com a país convidat, representa una oportunitat clau per l'empresariado de cara a la cerca de nous negocis i va afegir que s'ha dissenyat un ampli programa d'activitats per avançar en aquest camí.

Sobre aquest tema, va insistir en la importància de la col·laboració de tot el sector empresarial canari perquè aquestes oportunitats es puguin materialitzar en projectes i iniciatives concretes.

La directora general de Transports del Govern de Canàries, Rosa Dávila...
La directora general de Transports del Govern de Canàries, Rosa Dávila, ha fet una crida al sector empresarial de Las Palmas perquè prengui part activa en la potenciació de l'estratègia d'internacionalització de Canàries.

El president de la Confederació Canària d'Empresaris, Agustín Manrique de Lara, va afirmar que Salt 2013 és una fira molt important per al sector de la logística i va puntualitzar que aquest aspecte representa una part important de l'activitat econòmica de Canàries. En aquest sentit, va agregar que la logística està unida a la competitivitat i a les oportunitats de les empreses. Així mateix, va expressar la seva confiança que aquesta quarta edició de Salt suposi una aportació important, com ho ha estat en les edicions anteriors, per al futur de l'activitat empresarial a Canàries.

Dávila va explicar als representants empresarials de Gran Canària l'ampli programa d'activitats que es desenvoluparà dins de Salt 2013. Entre aquestes accions figura la presentació de la nova iniciativa del Govern de Canàries per posicionar a l'Arxipèlag com a plataforma de negoci internacional de cara a Àfrica occidental. A això se suma el projecte Dectiport, impulsat pels treballadors portuaris de Las Palmas de Gran Canària i cofinançat pel Fondo Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), els Estibadores de Gran Canària i els seus homòlegs senegalesos, amb la finalitat de desenvolupar un programari per millorar les condicions de seguretat i eficàcia en tots els ports africans.

El Saló acollirà també la presentació del Clúster de Transports de Souss Massa Draa, així com la Taula Sectorial de Transport de Països Africans.

El X Fòrum d'Innovacions Tecnològiques per al Transport s'inclou dins de les activitats previstes i en aquesta edició posarà l'accent en les possibilitats que ofereixen les tecnologies mòbils en el transport i la logística.

Salt 2013 inclourà també entre les seves trobades diverses jornades en les quals s'abordarà la responsabilitat dels transitarios i dels diferents operadors, les eines ofertes per l'Institut de Comerç Exterior (ICEX) per a la internacionalització de l'empresa canària, els nous transports a Cap Verd o la gestió de duanes en els Llocs d'Inspecció Fronterera.

Les trobades professionals seran un altre dels punts d'interès de Salt 2013, entre els quals destaca el centrat en la promoció econòmica del sector marítim Canàries-Souss Massa Draa.

D'altra banda, Salt 2013 servirà d'escenari per a la signatura d'acords, com el conveni entre la Conselleria d'Obres Públiques, Transports i Política Territorial del Govern de Canàries i l'Autoritat Portuària de Las Palmas per a l'engegada d'un equipament fix per al control d'equipatge amb la finalitat de garantir la seguretat dels passatgers en el port de Port del Rosari a Fuerteventura.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades