Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Stef transporta 188 toneladas de productos a los bancos de alimentos en 3 meses

Stef transporta 188 tones de productes als bancs d'aliments en 3 mesos

30/07/2013

30 de juliol de 2013

El 8 de novembre de 2012, Stef es va comprometre a participar en el projecte de col·laboració, coordinat per Aecoc, ‘L'Alimentació no té desaprofitament, aprofita-la’, signant el decàleg d'adhesió a la campanya i convertint-se així en el primer Operador Logístic a manifestar el seu absolut compromís amb el mateix.

Les empreses signatàries es comprometien a reduir els desaprofitaments al llarg de la cadena de valor i a optimitzar al màxim l'aprofitament de l'excedent.

El passat 13 de març de 2013, en el marc del XIII Fòrum Nacional del Transport, Stef va fer un pas més signant l'acord que articula les claus de col·laboració de les empreses del sector de la logística i el transport. Aquest acord asseia les bases de col·laboració amb els Bancs d'Aliments facilitant el subministrament i col·laborant amb ells en activitats logístiques i de formació.

En sintonia amb la seva política de responsabilitat social i d'acord amb les finalitats del projecte, des del dia 1 d'abril de 2013, Stef va adaptar els seus serveis logístics i de transport a temperatura controlada perquè tots els seus clients que desitgessin realitzar donacions als Bancs d'Aliments, el poguessin fer de manera gratuïta.

El balanç d'aquesta iniciativa transcorreguts els primers tres mesos des de la seva engegada pot qualificar-se de plenament satisfactori ja que, gràcies a la mateixa, Stef ha fet arribar als Bancs d'Aliments 188 tones d'excedents alimentaris que precisaven d'un entorn específic sota temperatura controlada.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades