Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Audiotec acondiciona la sala de barricas del nuevo edificio Belondrade

Audiotec condiciona la sala de barriques del nou edifici Belondrade

03/05/2012

3 de maig de 2012

La singularitat del nou edifici de Belondrade és una de les característiques més cridaneres d'aquest prestigiós celler, inaugurada l'any 2000 dins del terme municipal de la Seca (Valladolid); una ampliació dissenyada pels arquitectes val·lisoletans Eduardo Carazo i Víctor Ruiz (Odimasp), que segueix la línia de la construcció original, obra del francès Vicent Dufos du Rau. La parcel·la El Celar és l'enclavament escollit per a aquesta nova construcció de 665 metres quadrats, executada per Collosa i situada a pocs metres de l'antic edifici, les estades del qual alberguen la sala de barriques, el laboratori, l'espai destinat a material agrícola i una sala de tastos suspesa en l'aire amb unes esplèndides vistes als paratges naturals de la localitat de la Seca.
Condicionament acústic a la sala de barriques del nou edifici Belondrade
Condicionament acústic a la sala de barriques del nou edifici Belondrade.
És precisament a la sala de barriques on Audiotec, especialista en enginyeria acústica, ha realitzat un condicionament que conserva i aferma les característiques que fan del celler un espai únic i especial dins de la seva tipologia. Els treballs se centren en la col·laboració del disseny i muntatge d'un sostre de llepis de fusta que respecta la geometria de l'edificació, ja que mantenen la perpendicularidad pel que fa al mur de formigó, fet que implica la integració de llepis trapezoïdals a la zona corba de la sala. El sostre es manté paral·lel a la coberta de l'edifici en tot moment per conservar la geometria de l'estada. Per descomptat, les llepis de fusta instal·lades per Audiotec estan lliures de qualsevol element que pugui perjudicar el vi, ja que la finalitat principal del nou edifici és aconseguir un “dormitori” independent per al vi embotellat. Les llepis, que estan muntades sobre perfilería metàl·lica, són MDF Hidrófugo amb acabats en melamina grisa Leza i amb una junta oberta entre cadascuna d'elles de 20 mm.

El condicionament de la sala de barriques s'ajusta perfectament a la filosofia de Belondrade, que troba un particular paral·lelisme entre els conceptes culturals de música i vi: “per a nosaltres, els elements amb els quals expliquem per elaborar el vi són com les notes d'una partitura de cada músic interpreta d'una forma diferent”. La citada estada explica ja amb una acústica única per a la recepció de concerts música clàssica, com els quals ve organitzant el celler des de fa uns anys, unes particularitats sonores de gran bellesa que trobaran el seu punt àlgid gràcies al futur apilamiento i emmagatzematge de les barriques.

Empreses o entitats relacionades

Audiotec Ingeniería Acústica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • VEKASLIDE Hi-5

    VEKASLIDE Hi-5

  • Espuma PU-47p

    Espuma PU-47p

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    17/09/2024

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    10/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis