Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las Torres Hércules: 126 metros de altura y 5.500 m2 de vidrio arquitectónico
Vitro Cristalglass vesteix la façana de l'edifici més alt d'Andalusia

Les Torres Hèrcules: 126 metres d'altura i 5.500 m2 de vidre arquitectònic

Redacció Interempreses23/03/2010

23 març 2010

Inspirat en les llegendàries Columnes d'Hèrcules, amb una original combinació d'arquitectura i mitologia, s'alça a Campo de Gibraltar (Cadis) l'edifici més alt d'Andalusia: Les Torres d'Hèrcules, dissenyades pel prestigiós arquitecte Rafael de La-Hoz. L'edifici, amb 126 metres d'altura, està revestit amb 5.500 metres quadrats de virdrio arquitectònic de Vitro Cristalglass .

Amb una alçada de 126 metres, l'immoble s'apodera del títol d'edifici més alt d'Andalusia, a Espanya, que fins ara corresponia a la Giralda. Les Torres d'Hèrcules sorgeixen d'un llac artificial format per dues làmines d'aigua reciclada. Es tracta de dues torres cilíndriques idèntiques, unides per un prisma cristal amb passarel que serveixen de comunicació entre elles. Ambdues torres tenen una superfície total construïda de 19.600 metres quadrats.

Al punt més alt l'edifici hi ha un restaurant-mirador i sobre d'aquest es situa una terrassa panoràmica, on és possible gaudir d'unes extraordinàries vistes al estret de Gibraltar. Aquest nou centre constitueix el projecte més ambiciós desenvolupat a Andalusia i representa la unió d'originalitat i innovació, amb aspectes mitològics.

 La façana està construïda amb formigó armat blanc i vidre amb doble vidre amb cambra

La façana està construïda amb formigó armat blanc i vidre amb doble vidre amb cambra.

Façana de vidre i formigó

La façana, amb funció estructural, està feta amb formigó armat blanc i està envidrada amb doble vidre amb cambra que s'ajusta perfectament a les exigències bàsiques d'estalvi d'energia, aspecte incolor i control solar.

El subministrament de vidre va a càrrec en la seva totalitat de Vitro Cristalglass, que ha col·laborat oferint els tipus de vidre que més s'ajustaven a les necessitats d'aquest emblemàtic edifici d'oficines.

"Es va optar per la combinació en forma de doble vidre Isolar Glas, de vidre de control solar Solarlux Natural 60/40 que, amb un aspecte transparent, redueix la incidència solar en l'interior de l'edifici sense disminuir la lluminositat", assenyala Alberto Gómez, gerent de MKT de Vitro Cristalglass.

El vidre Solarlux influeix en la cura ecològic ja que redueix el flux d'energia i llum solars que incideixen sobre l'edifici, reduint el consum energètic.

Agrega que també es va integrar vidre laminat de seguretat, Multipact, que proporciona resistència a la ruptura o perforació i un bon aïllament tèrmic. "Per a les passarel el vidre triat va ser Solarlux Neutre 62, amb aparença transparent", conclou.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Robot cristalero instalando

    Robot cristalero instalando

  • VEKASLIDE Hi-5

    VEKASLIDE Hi-5

TOP PRODUCTS

Perfiles

NEWSLETTERS

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    07/05/2024

  • Newsletter Cerramientos y Ventanas

    30/04/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas -Asefave-Asefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis