Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nueva aplicación para buscar maquinaria de ocasión en terminales Android de Interempresas

Nova aplicació per buscar maquinària d'ocasió en terminals Android d'Interempresas

27/01/2012

27 de gener de 2012

Després de llançar el passat mes de març de 2011 una aplicació per iPhone on trobar una àmplia informació sobre maquinària d'ocasió, Interempresas llança ara la versió per a terminals Android. L'aplicació, que pot descarregar-se de forma gratuïta en el Android Market, permet a l'usuari fer recerques de productes d'anuncis classificats de www.interempresas.net i accedir a més de 40.000 ofertes de maquinària i equipament dels sectors com el metalmecánico, arts gràfiques, agricultura, alimentació, hostaleria, plàstic, química, construcció i obres públiques, fusta, logística, vehicles industrials, i fins a 24 àmbits industrials més.
Versió per a terminals Android
Versió per a terminals Android.
També permet l'accés directe a tota l'oferta de naus industrials i logístiques, oficines i locals, així com un ampli catàleg de sòl industrial.

L'accés a la informació és còmode i senzill i una vegada trobada la referència desitjada i seleccionada, l'usuari obtindrà informació sobre la màquina, marca, model, descripció, any o localització. Ofereix, a més, la possibilitat de contactar directament amb el venedor per telèfon o per e-mail.

La nova aplicació és un pas més d'Interempresas, la plataforma multimèdia de la indústria, en les noves tecnologies. Aquesta eina és una nova via de comunicació amb l'usuari que se sumeixi als i-mailings, a les publicacions en paper i a la web.
Pot descarregar gratuïtament l'aplicació en el Android Market.

Empreses o entitats relacionades

Interempresas Media, S.L.U.