Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Interempresas nombra a David Muñoz jefe de redacción de la nueva delegación de Madrid

Interempresas nomena a David Muñoz cap de redacció de la nova delegació de Madrid

30/09/2011

30 de setembre de 2011

David Muñoz, de 35 anys, és llicenciat en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid
David Muñoz, de 35 anys, és llicenciat en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid.

Interempresas ha incorporat al seu equip de redacció a David Muñoz, periodista especialitzat en el sector de les obres públiques qui, fins a la seva entrada en l'editorial catalana, exercia el càrrec de director en les revistes Rent and Lísing i Rent and Grues, dedicades al món del lloguer d'equips per a l'obra pública. Conegut en el sector des d'anys, Muñoz és actualment responsable de l'equip de redacció de la recentment inaugurada delegació d'Interempresas a Madrid.

“Aportaré la meva experiència en el sector de la premsa tècnica. Tinc la gran fortuna d'explicar a la meva al voltant amb un gran equip de professionals que em permetrà afrontar amb les màximes garanties aquest nou i apassionant repte professional, en el si del grup editorial que, sens dubte, més ha crescut durant els últims anys”, explica Muñoz.

El nou responsable de redacció de la delegació d'Interempresas a Madrid, de 35 anys, casat i pare de dos fills, és llicenciat en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid. Va treballar com a redactor per a diversos mitjans de comunicació locals i nacionals com Onda Madrid, Mediapro, Ràdio Intercontinental o Efe Radio. En 2002, va assumir el lloc de cap de redacció de Rent and Lísing i Rent and Grues, revistes que va acabar dirigint en 2009 fins a la seva incorporació en Interempresas.

Empreses o entitats relacionades

Interempresas Media, S.L.U.