Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a MetalUnivers-Interempresas estrena su canal de TV 'online' en la BIEMH

Metalunivers-Interempreses estrena el seu canal de TV en línia 'a la BIEMH

17/03/2008

17 març 2008

Amb l'ànim de proporcionar una informació cada vegada més completa a l'audiència del seu portal Interempresas.net, que frega ja les 800.000 visites mensuals, Metalunivers-Interempreses va fer públic el primer dia de la Biennal de la Màquina-Eina, el passat 3 de març, el seu canal de televisió en línia. La fira més important per al sector metallmecànic a Espanya va servir per a la presentació en públic d'aquest canal de televisió i va donar peu a nombrosos reportatges i entrevistes que s'aniran publicant mica en mica en Interempresas.net .
Interempreses Televisió és un nou pas endavant de la plataforma multimèdia Interempreses, que es dirigeix als milions de visitants del portal Interempresas.net. Combina programes de producció pròpia amb informació d'empreses, productes i tecnologies i completa així els canals de comunicació de Metalunivers-Interempreses per a les empreses: revistes, edicions digitals, internet i, ara, la televisió en línia.
Interempreses Televisió és un nou pas endavant de la plataforma multimèdia Interempreses
Interempreses Televisió és un nou pas endavant de la plataforma multimèdia Interempreses.

Empreses o entitats relacionades

Interempresas Media, S.L.U.