Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Llega la segunda edición de ExpoRecicla
Del 17 al 19 novembre 2009

Arriba la segona edició de ExpoRecicla

Redacció Interempreses09/09/2009
ExpoRecicla , Fira Internacional de Recuperació i Reciclatge, Gestió i Valorització de Residus, que se celebrarà del 17 al 19 de novembre de 2009, pretén donar continuïtat a l'èxit de la primera edició (setembre de 2008) i, alhora, assolir importants objectius comercials que puguin compensar amb escreix l'important esforç que representa per a les empreses i entitats participants. Aquesta fira és de vital importància per a la indústria gràfica, ja que és un dels sectors que més reciclatge genera.

Els objectius de la convocatòria de ExpoRecicla 2009 segons l'organització són els següents: aprofitar l'èxit àmpliament reconegut de l'edició inaugural, ExpoRecicla 2008, i la seva provada utilitat al servei de la indústria mediambiental. Comptar amb un certamen capaç de servir d'estímul a l'activitat de les empreses del sector i suport a les seves iniciatives i reivindicacions, com per exemple, fomentar la inversió pública en infraestructures i instal·lacions de tractament i valorització de residus. Situar el certamen en el lloc adequat del calendari firal nacional i internacional, de manera que les empreses participants puguin optimitzar els recursos de promoció comercial. Reforçar la convocatòria mitjançant una Conferència Internacional sobre Gestió i Tractament de Residus, d'alt nivell de continguts i qualitat dels ponents, que aporti continuïtat a l'èxit assolit per les Jornades Tècniques de la primera edició de ExpoRecicla.

ExpoRecicla serà un autèntic esdeveniment per al sector de la indústria mediambiental.  Fotografia: McKenna P
ExpoRecicla serà un autèntic esdeveniment per al sector de la indústria mediambiental.

Fotografia: McKenna P.

Segons l'organització de la fira, si s'aconsegueixen aquests objectius, la segona edició de ExpoRecicla, que se celebrarà a Saragossa el mes de novembre de 2009, serà un autèntic esdeveniment per al sector de la indústria mediambiental, i suposarà sens dubte un fort impuls per als seus interessos i les seves possibilitats de desenvolupament a Espanya i al món.

 Hi haurà una conferència internacional sobre Gestió i Tractament de Residus.  Fotografia: Dieter Joel Jagnow

Hi haurà una conferència internacional sobre Gestió i Tractament de Residus.

Fotografia: Dieter Joel Jagnow.

ExpoRecicla 2008

En la primera edició de ExpoRecicla del passat any, més de 120 empreses espanyoles i de diversos països europeus van participar com expositors directes en una superfície de 8.000 metres quadrats d'exposició. A la cita van acudir prop de 7.000 visitants professionals, en representació de les empreses de recuperació de residus, centres de reciclatge i tractament, gestors autoritzats de residus, tècnics i experts en valoració, així com responsables de la gestió de residus en empreses industrials i de la gestió ambiental en organismes i institucions oficials.

Certamen dirigit al reciclatge de:

· Residus urbans

· Fangs i llots de depuradora

· Vehicles fora d'ús (VFU)

· Pneumàtics fora d'ús (PFU)

· Residus d'aparells elèctrics i electrònics (RAEE)

· Residus ramaders (purins)

· Residus agrícoles i forestals

· Paper i cartró

· Residus industrials

· Residus sanitaris

· Plàstics

· Olis usats

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Roboshot Week - Última llamada

    Roboshot Week - Última llamada

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

  • Newsletter Plástico

    05/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iPlastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis