Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Línea de extrusión para reciclado de materiales húmedos
L'equip Ferioli s'utilitza també per al recuperat i el compounding de PA

Línia d'extrusió per a reciclatge de materials humits

Redacció PU26/11/2007
En el sector del monoeix, fa anys que els fabricants no presenten nous sistemes d'extrusió capaços de competir en la nova realitat productiva. Avui, l'empresa Ferioli Filippo SpA, amb gairebé 60 anys d'especialització en la costrucció de sistemes cargol - cilindre - reductor per a l'elaboració de les matèries plàstiques i de la goma i representada per Karplast, ha sabut construir un equip veritablement innovador que fa de la seva simplicitat i flexibilitat seu punt fort.
Imagen
Ferioli Filippo SpA posa al mercat un tall de la gestió molt simple, amb l'autoregulació de les lames i de la pressió de tall.

Aquest sistema garanteix sempre grans perfectes per al recuperat i el compounding de LDPE, HDPE, PP, PS, ABS i PC.

Es tracta d'un equip capaç de ser alimentat sense necessitat de recórrer a una alimentació forçada.

El full, un cop triturada amb una graella fins a 40 mm de forat, ve introduïda directament en l'eix especial de l'extrusora, evitant per això el bloqueig de l'alimentació convencional i garantint la possibilitat de recollir la màxima producció encara amb materials molt subtils, com film estirat.

L'especial alimentació d'altra banda, té l'afegit d'eliminar la humitat d'un 5 a un 8 per cent, depenent del gruix.

D'altra banda, destaca la possibilitat d'extreure la claveguera operador de la part posterior sense haver de desmuntar el canviador del filtre, centrifugadora, tall etc. En poc més d'una hora s'aconsegueix el canvi de l'eix tot amb l'extrusora calenta, per la qual cosa el successiu arrencada pot ser immediat.

Una altra de les característiques, és una gestió electrònica que permet, un cop posat el amperatge desitjat, una gestió automàtica de tota l'alimentació, garantint així la producció en el temps sense les intervencions de l'operador.

Finalment es simplifica el cicle productiu: l'extrusora rep el material directament del molí després del rentat.

Tot amb costos competitius en el mercat, una cura constructiva de primer ordre i fins i tot un disseny d'altes prestacions de l'eix, que permet una òptima barreja sense degradar el polímer.

Imagen
La gestió electrònica que permet, un cop posat el amperatge desitjat, una gestió automàtica de tota l'alimentació, garantint així la producció en el temps sense les intervencions de l'operador
L'equip Ferioli s'utilitza també per al recuperat i el compounding de PA (amb capçal d'espagueti i tallarines). Vénen construïts amb les següents mesures:

DIAMIR. PROD / H

100 300/400 KG

120 500/600 KG

160 800/1000 KG

El motor en corrent altern amb inverter ve calculat segons el material utilitzat.

Fundada l'any 1947, l'empresa Ferioli Filippo està especialitzada en la realització de maquinària innovadora per a producció en sèrie amb tecnologia d'avantguarda.

L'activitat productiva de la Ferioli Filippo és a prop de l'aeroport de Malpensa, al cor de la zona industrial de la Llombardia.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Plástico

    19/09/2024

  • Newsletter Plástico

    12/09/2024

Enllaços destacats

Plastics & RubberEnfriadoras Inteco, S.L.U.Fundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis