Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fabricantes y distribuidores aúnan esfuerzos para mantener la cadena de frío de los alimentos congelados

Fabricants i distribuïdors aúnan esforços per mantenir la cadena de fred dels aliments congelats

15/11/2011

15 de novembre de 2011

La iniciativa de fabricants i distribuïdors, Plataforma del Congelat, posa al servei del sector unes recomanacions sobre com millorar l'experiència de compra en aquesta categoria.

La iniciativa, coordinada per Aecoc, té com a objectiu en les seves recomanacions ajudar a les empreses a millorar aspectes com la comunicació al consumidor i comprador d'aliments congelats, facilitar la compra en la secció i assegurar el manteniment de la cadena de fred.

Les recomanacions d'AECOC insisteixen en la necessitat que la secció ofereixi totes les garanties de conservació necessàries i inclou consells pràctics (com la possibilitat d'informar sobre la temperatura del termòmetre del congelador) per als consumidors.

En aquesta mateixa línia d'actuació, la Plataforma del Congelat ha engegat un projecte específic, liderat des del comitè de logística d'Aecoc i en col·laboració amb SDF Ibèrica, amb l'objectiu de garantir el manteniment de la cadena de fred i controlar el seu correcte funcionament i sensibilitzar a tots els agents implicats de la importància de la cadena del fred, des del magatzem del fabricador fins al lineal.