Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Beatriz Portillo, directora financiera de Gran Via Business Center
"Davant la crisi, la posició de Gran Via Business Center és créixer, millorar i aprendre"

Entrevista a Beatriz Portillo, directora financera de la Gran Via Business Center

Laia Banús24/02/2011

24 febrer 2011

Gran Via Business & Meeting Center és un centre de negocis pioner a Espanya, amb gran experiència en la prestació de serveis de lloguer d'oficines i sales de reunió. En els darrers 15 anys s'ha consolidat com una plataforma diferent i d'excepcional ubicació per a les empreses que busquen treballar a Barcelona. Però lluny de considerar que "ja està tot fet ', el centre ha emprès en els últims mesos un ambiciós projecte de renovació i millora de les seves instal·lacions i equipaments. Parlem amb Beatriz Portillo, la seva directora financera, que ens explica les claus d'aquestes novetats.
Beatriz Portillo: &quote;Seguirem treballant per mantenir-nos com el centre de negocis de referència a Barcelona&quote;
Beatriz Portillo: "Seguirem treballant per mantenir-nos com el centre de negocis de referència a Barcelona".

El seu centre de negocis comença 2011 amb novetats. ¿Què els ha portat a emprendre aquests projectes de reforma de les seves instal·lacions?

Des de finals de l'any 2008, a Espanya com a la resta dels països desenvolupats, ens hem vist immersos en una crisi econòmica i financera de molt gran importància. Naturalment no és la primera que pateix el 'món occidental' ni serà l'última, però sens dubte aquesta crisi, per les seves característiques específiques, ha afectat de forma dramàtica i molt especialment al teixit empresarial (i parlo de la petita i mitjana empresa com a base i, no ho oblidem, suport de l'economia) del nostre país.

Davant d'aquesta difícil situació, la posició de Gran Via Business Center és créixer, millorar i aprendre, la alternativa seriosa morir i aquesta, com és lògic, no és una opció.

Així doncs hem emprès un ambiciós projecte de reformes que pretenen fer encara millor el suport i el servei que, des de sempre, venim oferint a totes les empreses que confien en nosaltres.

Comencem per la recepció i les zones comunes ... Ens podia explicar com i per què les han reformat?

Gran Via Business Center és possiblement el centre negocis que disposa, percentualment, de major superfície destinada a zones d'ús comú i esplai per al client (el 30% del total de les instal·lacions).

Així doncs resulta obvi que qualsevol intervenció dirigida a millorar les nostres instal·lacions i facilitats al client passés per actualitzar i millorar els espais d'ús comú; recepció general, zones d'espera, Office, sales de reunió i formació, espais per a presentacions de productes i / o serveis i naturalment, les nostres fantàstiques terrasses.

Les novetats a les instal·lacions de la Gran Via Business inclouen la reforma integral de la recepció i zones comuns
Les novetats a les instal·lacions de la Gran Via Business inclouen la reforma integral de la recepció i zones comuns.

També han creat una nova zona de ‘office’ que han cridat amb el curiós nom de ‘La Peixera’. Expliqui'ns una mica més sobre ella.

La Peixera és una cosa única, un espai totalment acristalado i climatizado en la nostra terrassa de la 6 ª planta. Destinat a zona de 'office' i esplai dels nostres clients, és diferent a qualsevol 'office' que puguis trobar en altres centres de negocis.

Una de les seves apostes estrelles en el projecte de reforma ha estat la total renovació de les telecomunicacions. En què consisteix?

Hem apostat per la renovació integral de la nostra infraestructura de telecomunicacions, tant en veu com a dades. Així podem oferir a les empreses instal amb nosaltres tota la garantia i seguretat que ofereixen les comunicacions basades en fibra òptica, juntament amb sistemes de veu d'última generació.

"La Peixera és una cosa única, un espai totalment acristalado i climatizado en la nostra terrassa, destinat a 'office' i esplai"

¿Suposarà major valor afegit a les seves instal·lacions?

Exactament això és el que pretenem. Totes les millores que estem duent a terme pretenen dotar a les nostres instal·lacions de més atractiu i interès, no només estètic, per a les empreses que demanden els nostres serveis. El nostre objectiu és poder respondre a les cada vegada majors exigències de les empreses pel que fa a facilitats i tecnologia es refereix.

Pel que fa a comunicacions, quins són els serveis més demandats pels seus clients?

Els nostres clients ens exigeixen un suport de telecomunicacions àgil, avançat i segur, però que simplifiqui els recursos que ells mateixos haurien de mantenir per a disposar d'aquestes facilitats. Així, a nivell telefonia, agraeixen i valoren enormement les facilitats d'atenció i filtre de trucades i comunicació immediata dels missatges rebuts per part del nostre equip d'atenció telefònica, tot i que a alguns clients els resulta més còmode gestionar els seus missatges a través del correu de veu.

En l'àmbit de dades, cada vegada més clients ens demanen el suport necessari per a configurar VPN's, i també amples de banda exclusius i garantits.

&quote;Gràcies a la immediatesa d'accés a la informació les distàncies, a efectes de comunicació, han deixat d'existir&quote;
"Gràcies a la immediatesa d'accés a la informació les distàncies, a efectes de comunicació, han deixat d'existir".

Sota el seu punt de vista, com ha canviat la forma de fer negocis amb les noves tecnologies?

Sens dubte, la gran transformació es concreta en la immediatesa d'accés a la informació, les comunicacions tant orals com escrites es poden lliurar al destinatari en temps real, no importa si la persona o empresa es troba en l'altra part del planeta.

Les distàncies, a efectes de comunicació, han deixat d'existir. I això, al nostre entendre, és fantàstic. Es poden estar comunicat i connectat a l'empresa, prendre decisions i tancar negocis sense importar la ubicació dels interlocutors i per tant, sense limitacions geogràfiques.

"Es pot estar comunicat i connectat a l'empresa, prendre decisions i tancar negocis sense importar la ubicació dels interlocutors"

L'any passat estrenaven un nou servei exclusiu, el seu allotjament PG16. Com els ha funcionat fins ara aquest servei? Com ho valoren els seus clients?

PG16 és una suite de disseny de 80 metres quadrats, situada al carrer més prestigiosa de la nostra ciutat, el Passeig de Gràcia, i al costat de les nostres oficines. Disposa de cuina equipada amb els millors electrodomèstics, bany amb banyera d'hidromassatge o accés sense fil a Internet, entre altres facilitats. Resulta perfecte per als executius i directors que no resideixen a Barcelona i ens visiten per motius professionals, els ofereix la independència i exclusivitat que és difícil trobar en una habitació d'hotel.

Estem molt satisfets de l'acollida que ha tingut, els nostres clients aprecien aquest servei.

Tenen previstos nous projectes de reforma de cara a 2011?

Sí, tenim diversos projectes en aquest sentit. En concret, ara mateix estem tancant el projecte de renovació de dues de les nostres plantes, 4 ª i 5 ª. A més, en els propers mesos, tenim prevista una nova ampliació de les nostres instal·lacions a Barcelona, la qual vindrà a sumar-se a l'ampliació inaugurada a principis de 2010.

I seguirem treballant per mantenir-nos com el centre de negocis de referència a Barcelona.

Gran Via Business ofereix a les empreses instal comunicacions basades en fibra òptica i sistemes de veu d'última generació...
Gran Via Business ofereix a les empreses instal comunicacions basades en fibra òptica i sistemes de veu d'última generació.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades