Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a “En 2009, el salón Barcelona Meeting Point se refunda”
L'organització del saló Low Cost, molt satisfeta amb els resultats d'aquesta 1 ª edició

"El 2009, el saló Barcelona Meeting Point es refunda"

Laia Banús23/06/2009

23 juny 2009

Després de la celebració del saló Low Cost , Enrique Lacalle, president de la fira, al costat de Esteve Borrell, director general del Consorci de la Zona Franca, i Josep Maria Pons, director general del saló, va presentar davant la premsa la tretzena edició del Saló Immobiliari Internacional i Simposi Barcelona Meeting Point (BMP) , que se celebrarà entre el 27 d'octubre i l'1 de novembre a Fira Barcelona i que comptarà amb importants novetats acord amb el moment econòmic actual. Lacalle va aprofitar l'acte per fer una valoració de la primera edició Low Cost, l'èxit ha superat "les expectatives més optimistes de la mateixa organització".
Enrique Lacalle, Esteve Borrell i Josep Maria Pons durant l'acte de presentació de la propera edició del BMP a la seu del Consorci de la Zona Franca...
Enrique Lacalle, Esteve Borrell i Josep Maria Pons durant l'acte de presentació de la propera edició del BMP a la seu del Consorci de la Zona Franca.

"Low Cost ha representat un canvi de tendència", va assenyalar Enrique Lacalle i va afegir "Barcelona Meeting Point serà la segona oportunitat de canviar la tendència d'aturada que hi havia i satisfer la demanda continguda que existeix".

"Low Cost ha omplert fins la bandera"

La primera edició de Low Cost, saló de les oportunitats immobiliàries organitzat per Barcelona Meeting Point i El Consorci de la Zona Franca, va tancar les seves portes el passat 14 de juny amb un gran balanç: més de 60.000 visitants, 173 empreses expositores i 186 periodistes acreditats. Segons el president del saló, Enrique Lacalle, "Low Cost ha omplert de gom a gom, el que ha representat molts contactes i molt negoci, i ha assenyalat que" aquesta és la demostració que en temps de crisi, quan es tenen noves i bones idees i es posen en pràctica, funcionen ".

Pel que fa a la xifra de negoci immobiliari, s'estima que s'han negociat operacions immobiliàries que poden estar per sobre dels 30 milions d'euros i amb una previsió de 40 milions més corresponents a contactes realitzats durant la fira i que es poden materialitzar en els propers dies. "Hi ha evidentment una demanda continguda i una necessitat de comprar que ha explotat en aquest saló, que estava ple d'oportunitats i rebaixes", ha afegit Lacalle.

Per la seva banda, Esteve Borrell, director general del Consorci, va expressar la "altíssima satisfacció" d'aquesta organització pels resultats de Low Cost. "La veritat és que l'última aposta de Barcelona Meeting Point pel saló Low Cost ha arribat molt lluny: ha arribat fins al consum, la línia final del producte", va afirmar Borrell. I va afegir que l'èxit real d'aquesta primera edició del saló de les oportunitats immobiliàries no és el nombre de pisos venuts en ell, sinó el saló en si perquè "ha acostat el promotor a la demanda" cosa que li oportunitats de negoci després de fer contactes durant la fira. "Fins ara era força difícil perquè poca gent s'acostava ja per les oficines immobiliàries", donada l'actual situació de crisi.

Enrique Lacalle: "Hi ha evidentment una demanda continguda i una necessitat de comprar que ha explotat a Low Cost"

Més Low Cost i més enllà de Barcelona

Després de l'èxit d'aquesta primera edició, el proper Low Cost "serà més gran" anunciava Lacalle, i se seguiran fent mentre sigui "un producte adaptat al moment que s'està vivint". A més, altres ciutats de Catalunya i Espanya estan interessades a celebrar el seu propi saló d'oportunitats immobiliàries. El president del saló esmentar la ciutat de Girona i Madrid, de la qual ja s'ha confirmat un Low Cost propi. Serà a La Pipa, Casa de Camp, entre el 25 i el 27 de setembre d'aquest any.

La nova àrea 'New Point' amb estands de 15 o 30 m 2, iguals per a tots els expositors, dirigits a petita i mitjana empresa...
La nova àrea 'New Point' amb estands de 15 o 30 m 2, iguals per a tots els expositors, dirigits a petita i mitjana empresa.

Un Barcelona Meeting Point "a la mida de tots i per a tots"

Fira de Barcelona acollirà de nou la fira Barcelona Meeting Point la pròxima tardor. Aquesta tretzena edició, que se celebrarà entre el 27 d'octubre i l'1 de novembre, oferirà novetats per adequar-se a la situació econòmica actual. "El Barcelona Meeting Point es refunda,-va explicar Enrique Lacalle-s'adapta als temps i aporta idees noves, noves ofertes i majors facilitats". El Comitè Organitzador del BMP, presidit per Lacalle, han buscat fórmules per a "tothom que vulgui estar present, pugui fer-ho".

Per a això, i dins del Saló Gran Públic, a més d'oferir a les empreses expositores els tradicionals estands a partir de 12 metres quadrats, dissenyats i construïts pels propis expositors, s'ha introduït a la fira la nova àrea 'New Point'. Es tracta d'una àrea amb estands de 15 o 30 metres quadrats, iguals per a tots els expositors, dirigits a petita i mitjana empresa. Està concebuda per "arribar i rebre visitants, seure a treballar i vendre", sense que les empreses expositores hagin de preocupar de la seva construcció o disseny.

Lacalle: "Barcelona Meeting Point es refunda, s'adapta als temps i aporta idees noves, noves ofertes i més facilitats"

El mateix passa amb el Saló Professional del Barcelona Meeting Point. D'una banda hi ha el Saló Professional "de tota la vida", amb espais lliures per a estands, a partir de 20 metres quadrats, dissenyats i construïts pels propis expositors, i de l'altra, els estands 'clau en mà'. Amb aquests últims no és necessari ni dissenyar ni muntar.

Una altra de les importants novetats del Saló Professional de BMP, i que significa poder ser expositor per aproximadament un 10% del preu normal, és el 'Hospitality Stand'. En lloc de pagar el preu d'un estand de 120 metres quadrats, BMP ofereix la possibilitat de poder disposar d'aquest durant 5 hores i gaudir d'una manera personalitzada per a rebre convidats, visitants generals del saló, fer una presentació o oferir un còctel.

Així mateix, per a aquelles empreses que no tinguin estand a BMP, hi ha la possibilitat de participar en el saló amb una sèrie d'avantatges com 'Membre del Club BMP' amb les categories Platí, Or o Plata. Entre aquestes avantatges, cal destacar l'assistència als esdeveniments del Saló com la 'Sopar de Presidents', pernoctacions gratuïtes a l'hotel Arts, inscripcions gratuïtes al Simposi, utilització de la Sala de Presentacions i la Sala Privada de Reunions al Saló Professional, entre d'altres.

Imatge de la nova Illa Sostenible del BMP, un espai-illa entre el Saló Professional i el Saló Gran Públic dissenyat amb criteris sostenibles...
Imatge de la nova Illa Sostenible del BMP, un espai-illa entre el Saló Professional i el Saló Gran Públic dissenyat amb criteris sostenibles.

L'Illa Sostenible

L'Illa Sostenible del BMP és un espai-illa entre el Saló Professional i el Saló Gran Públic dissenyat amb criteris sostenibles. Comptarà amb exposició de promocions sostenibles, exposició de solucions sostenibles i un Fòrum de Debats sobre els avantatges i inconvenients de la sostenibilitat en el sector immobiliari. Està pensat per a empreses pioneres de sostenibilitat que vulguin tenir un espai de 10 metres quadrats d'aquesta illa i vulguin fer una presentació dels seus productes o serveis d'una hora en el Fòrum.

El BMP, cada vegada més internacional

"Hem fet un esforç important d'imaginació mirant molt, d'una banda, la despesa, perquè tothom pugui estar al BMP i que el preu no sigui un obstacle, però també ens hem esforçat molt perquè països menys tocats per la crisi i que són compradors potencials puguin estar amb nosaltres el proper octubre ", va afirmar Lacalle. D'aquesta manera, el Barcelona Meeting Point del 2009 comptarà amb la presència de països àrabs, Rússia, Amèrica Llatina, a més de països europeus i EUA.

Pel que fa als països àrabs, Barcelona Meeting Point va signar el passat 20 d'abril a Dubai un acord amb la Unió Àrab per a la Promoció Immobiliària per a la celebració de la '1 ª Conferència Euro-Àrab d'inversió immobiliària 'en el pròxim BMP. Aquesta tindrà lloc el 27 d'octubre de 2009 i versarà sobre dos temes principals: 'La forma musulmana de fer negocis' i 'Oportunitats d'inversió en els països àrabs ia Europa'. Com va comptar Josep Maria Pons, el primer tema de la conferència és molt interessant per als països occidentals que han de negociar amb els musulmans i topen amb les lleis que prohibeixen temes com la usura: "No és senzill perquè en el sector immobiliari té molta importància el finançament i la llei islàmica no permet la usura ". L'altre tema serà les oportunitats d'inversió en aquests països. Segons Pons "els àrabs volen aprofitar oportunitats de nogocio a Europa, estan expectants, però ells, per primera vegada, donen la benvinguda als occidentals que vulguin invertir en els seus negocis".

Però el BMP no s'atura aquí, i els seus responsables segueixen viatjant i trucant a portes a tot el món. Rússia serà una de les protagonistes del Meeting Point 2009, per la qual cosa l'organització del saló viatjarà pròximament a aquest país per "tancar els últims acords amb l'alcalde de Moscou, Yuri Luzhkov, del que hem anomenat 'l'any de Rússia al BMP ", va comentar Lacalle.

Així mateix, el comitè organitzador del saló ha establert contactes amb el Govern de Colòmbia, a través de Camacol, Cambra Colombiana de la Construcció, per la seva participació en tretzena edició del BMP.

L'equip organitzador del BMP, optimista després dels resultats del saló Low Cost, han preparat una edició renovada de la fira per a la tardor...
L'equip organitzador del BMP, optimista després dels resultats del saló Low Cost, han preparat una edició renovada de la fira per a la tardor.

Empreses o entitats relacionades

BMP - Barcelona Meeting Point, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Naves

    03/09/2024

  • Newsletter Naves

    02/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis