Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Empresarios de la ciudad china de Wenzhou buscan oportunidades de negocio en la Comunidad de Madrid

Empresaris de la ciutat xinesa de Wenzhou busquen oportunitats de negoci en la Comunitat de Madrid

17/04/2012

17 d'abril de 2012

PromoMadrid ha rebut avui en les seves oficines a una delegació empresarial de la ciutat de Wenzhou (Xina) que realitza un viatge per Europa per a la identificació de potencials oportunitats empresarials.

Wenzhou és una ciutat-prefectura de la província de Zhejiang en la qual resideixen més de 9 milions de persones. Històricament la ciutat ha exercit un important paper econòmic per a la província gràcies a la situació del seu port, que permet l'accés a les muntanyes de l'interior. Avui dia segueix sent el puntal econòmic, polític i cultural del sud-est de la província i les seves exportacions més importants són aliments, te, fusta i paper.

La delegació que ha visitat les oficines de PromoMadrid ha estat composta per destacats membres de la Cambra de comerç de Wenzhou, directius al seu torn d'importants empreses de diversos sectors a la zona. Espanya té un especial vincle amb aquesta ciutat, ja que és l'origen d'una gran part dels emigrants xinesos instal·lats al nostre país. El grup visitant venia acompanyat així per representants d'associacions comercials i empreses, amb origen en Wenzhou, ja operatives a Madrid.
Els representants de PromoMadrid han transmès a la comitiva visitant gran quantitat d'informació sobre l'economia de la regió i la seva projecció internacional, així com detalls específics sobre els principals avantatges competitius de la Comunitat de Madrid. Els empresaris xinesos han pogut apreciar de primera mà l'elevat grau de llibertat econòmica aconseguit a la regió, després de diverses legislatures en les quals s'ha dissenyat i implementat una gran quantitat de mesures amb aquest denominador comú. També han quedat gratament sorpresos en conèixer algunes dades claus per a la internacionalització de l'economia madrilenya, com que és d'una grandària superior a la de països com Finlàndia o Israel o que en 2011 ha incrementat la inversió directa estrangera en un 140%, concentrant el 56% del total rebut per Espanya.

La comitiva de Wenzhou té previst completar les seves visites a altres institucions a Madrid amb entrevistes en la CEOE, la Cambra de comerç de Madrid i el Ministeri d'Afers exteriors.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades