Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una nueva sonda óptica de oxígeno, entre las novedades de Hach Lange para el salón Smagua
La companyia alemanya presenta les seves novetats en Fira de Saragossa

Una nova sonda òptica d'oxigen, entre les novetats d'Hach Lange per al saló Smagua

Redacció Interempresas03/02/2012

3 de febrer de 2012

Hach Lange presenta les seves novetats tecnològiques en anàlisis d'aigües en Smagua 2012, del 6 al 9 de març a Saragossa. La sonda LDO, un nou espectrofotòmetre amb tecnologia RFID, un biotector de baix manteniment i un robot per a automatització de mostres, són les apostes que exhibirà la signatura alemanya en la seva stand del Saló Internacional de l'Aigua.
Sonda òptica d'oxigen Llic
Sonda òptica d'oxigen Llic.

La segona generació de la sonda òptica d'oxigen LDO es presenta en fira de Saragossa. Des d'Hach Lange (pavelló 5, carrer A-B, stand 17-24) diuen d'aquest equip que “va canviar el mesurament d'oxigen”. El sistema disposa d'un sensor de temperatura optimitzat i un millor segellat de les sondes, així com de major exactitud. “És tan fiable que hem ampliat la garantia fins a 36 mesos”, explica la signatura alemanya.

Seguir a detall el procés d'anàlisi

L'espectrofotòmetre VIS DR 3900 sc amb tecnologia RFID és una altra de les novetats que presenta Hach Lange. Aquest aparell permet documentar totalment i traçar amb facilitat les dades corresponents a tot el procés d'anàlisi d'aigües, des de la presa de la mostra fins a l'emmagatzematge del valor de mesura.

Espectrofotòmetre VIS DR 3900 sc
Espectrofotòmetre VIS DR 3900 sc.

En el stand de l'especialista alemany, li acompanyarà el biotector B7000, un analitzador en continu de TOC/TN/TP/DQO: “Una solució precisa, fiable i de baix manteniment per als requeriments analítics en continu, inclosa la mesura de DQO”. Aquests equips ofereixen un 99,7% de disponibilitat, +/- 3 % de precisió, disposen d'un sistema efectiu d'autolimpieza i no requereixen condicionament previ de mostra.

En Smagua també es podrà contemplar in situ el robot AP 3800 Multi per a automatització de mostres. Aquest equip efectua el procés d'analítica de l'aigua complet, inclosa la preparació de mostres, fins i tot quan es requereix digestió. La versió bàsica incorpora les cubetes-test Lange preprogramadas de DQO, fòsfor total, nitrogen total, amoni, nitrat i nitrit. El directori de mètodes pot ampliar-se amb més paràmetres.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    18/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis