Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mettler-Toledo presenta su guía sobre normativa alimentaria

Mettler-Toledo presenta la seva guia sobre normativa alimentària

16/11/2011

16 de novembre de 2011

Mettler-Toledo ha presentat la seva guia sobre conformitat amb la normativa alimentària. La nova guia de 80 pàgines està destinada a ajudar als fabricants d'aliments a assumir el control i la seguretat dels seus productes, i millorar-la, per poder estar a l'altura de les pressions del mercat i la normativa.

Cada secció aborda diferents aspectes de la producció segura d'aliments, mentre que la guia en el seu conjunt està ideada per ajudar als fabricants d'aliments de tot el món a complir millor les exigències legals d'envasament i etiquetatge, a reduir al mínim les queixes dels clients i a evitar episodis de contaminació, que entelen la reputació de la companyia i afecten greument als beneficis.

La guia de Mettler-Toledo, disponible gratuïtament a la seva pàgina web, compta amb onze capítols, que contenen informació detallada sobre seguiment i trazabilidad; formulació i treball per lots; control del contingut net; inspecció visual; detecció de cossos estranys; disseny d'equips higiènics; i calibratge/control de sistemes de mesurament, supervisió i inspecció. La guia sobre conformitat alimentària també ofereix informació sobre diversos esquemes de qualitat globals i els seus orígens per ajudar als fabricants a determinar què certificacions satisfaran millor les seves necessitats i, la qual cosa és més important, quins seran acceptades pels seus clients, tot això per contribuir a protegir i ampliar la seva quota de mercat.

Guia sobre la normativa alimentària, de Mettler-Toledo
Guia sobre la normativa alimentària, de Mettler-Toledo.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

NEWSLETTERS

  • Newsletter Automatización y Componentes

    18/09/2024

  • Newsletter Automatización y Componentes

    04/09/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis