Beko Tecnológica España, S.L. - Equips de mesura i control diversos

Beko Metpoint OCV

Mesuradors de vapor d'oli: pot detectar valors d'olis residuals de 0,001 mg/m³

Fotografia de Mesuradors de vapor d'oli
L'organisme alemany de certificació TÜV Nord va certificar aquest sistema conforme als requisits de la norma ISO 8573-1, classes 1 - 4.

Ni tan sols els compressors “sense oli” o “exempts d'oli” garanteixen un aire comprimit realment lliure d'oli, ja que l'aire que aspira el compressor exempt d'oli pot contenir tot tipus d'olis.

Normalment, en qualsevol aplicació d'aire comprimit és pràcticament inevitable que aquest contingui un algun nivell d'oli residual; però existeixen uns quants processos productius en els quals els requisits de qualitat de l'aire comprimit són molt majors: sector alimentari, indústria química i farmacèutica, tècnica de superfícies…. En aquests sectors, la qualitat de l'aire comprimit tenen una importància decisiva per al producte final, i és precisament per aquest motiu que resulta primordial comptar amb un sistema de control i mesurament del nivell d'olis en l'aire comprimit precís i immediat.

Directament en el cabal / canonada d'aire comprimit, el Metpoint OCV realitza de forma contínua anàlisi del contingut residual d'olis amb marges de fins a mil·lèsimes de mg/m³ (pot detectar fins i tot valors extrems d'olis residuals de 0,001 mg/m³). Aquest sistema de mesurament és compatible amb xarxes informàtiques, disposa de pantalla tàctil i té una gran capacitat de memòria per al registre dels mesuraments que efectua contínuament.