Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ACI y Controlli Delta organizan su 3ª jornada técnica en Barcelona

ACI i Controlli Delta organitzen el seu 3 ª jornada tècnica a Barcelona

01/12/2010

1 desembre 2010

La Associació de Consultors d'Instal ∙ lacions (ACI) ha organitzat conjuntament amb Controlli-Delta soci protector de l'entitat, la tercera jornada tècnica adreçada als seus associats i altres professionals del sector, sota el títol de 'L'autèntica solució oberta'. L'acte, celebrat el passat 17 de novembre a l'Auditori AXA de Barcelona, va comptar amb l'assistència de més d'un centenar de persones.

Durant la jornada, Josep Juliol, director general de Grup PGI (soci d'ACI) va exposar la seva visió respecte a l'evolució del mercat de l'edificació, incidint també en els sistemes de control, que actualment prioritzen l'estalvi energètic sobre el confort.

A continuació, Dusko Lukanic-Simpson, director general de Delta Controls a Europa, va realitzar una exposició en què va parlar sobre el protocol BACnet, explicant en els avantatges que suposa la seva utilització, tant a nivell de programadors com d'usuaris finals. Seguint amb aquesta línia, va prendre la paraula Antoni de Pina, responsable de Vendes de Delta Controls Europa, que va parlar sobre la situació del mercat des del punt de vista de la companyia, fent també una exposició sobre la seva història, funcionament i principals línies de negoci .

Seguidament, Manuel Regueiro, director de Noves Tecnologies de Controlli Ibèrica, va realitzar la presentació d'una Plataforma Oberta WSC (Web Studio Controlli), indicant les principals característiques d'aquesta, les innovacions introduïdes i els avantatges de cara a l'usuari.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Equipamiento industrial

    30/04/2024

  • Newsletter Equipamiento industrial

    16/04/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis