Daplast, S.L. (seating) - Graderies i tribunes

Daplast TM85-40

Tribunes metàl·liques: l'alternativa ràpida, econòmica i flexible a una graderia de formigó d'obra

Fotografia de Tribunes metàl·liques
Tribuna metàl·lica fixa, desmuntable, recomanada per a instal·lacions definitives, a l'aire lliure o en interior. Alternativa a una gradería de formigó, s'instal·la sense necessitat d'obra i pot subministrar-se tancada tant en contrapetges com en laterals, aportant completa seguretat, sense buits. Permet instal·lar qualsevol model de seient monobloque, fins i tot combinant diversos models en la mateixa tribuna per destacar zones VIP. Compleix amb la normativa espanyola i europea.

Estructura metàl·lica (marcs, cintres, creueres, barandas) realitzada en perfil d'acer laminat en frio S275, que posteriorment, es galvanitza en calenta, amb opció de cataforesis + pintat en polièster amb polimerització en forn.

Tarimes de passadís i esglaons: tauler de 12 mm d'espessor. Contraxapat 100% bedoll i amb film fenòlic antilliscant, material resistent a la intempèrie. Color acabat negre o marró fosc.

Totes les tribunes porten barandas de seguretat posteriors i laterals. Els mòduls d'escala tenen un graó addicional per facilitar l'accés a la graderia.

I1125mportante: el sòl ha de presentar les mínimes variacions de nivell (màx. 2%), perquè els mòduls es puguin assemblar entre si.

Composició modular:

- Mòduls de seients: amb 5 places per fila.

- Mòduls de seients + escala: escala 1,50 metres, amb 2 seients per fila + 3 seients al final de l'escala.

Construcció en files:

- Disponible en 2, 3 i 4 files.

Tipus de seient: a triar entre qualsevol seient monobloque del catàleg. Es poden combinar diferents models de seients en la mateixa tribuna. Fabricats en polipropilè copolímer transformat mitjançant modelo per injecció. Superfície acabada en lluentor i desguassos centrals.

Resistència a la llum: aditivado antiUV, segons norma EN 13200/4.

Dimensions:

- Fons fila: 85 cm / Altura fila: 40 cm

-Densitat d'ocupació: 2,4 p/m2

- Opcions d'instal·lació: Permet alternar mòduls amb configuració variable, situant les escales en qualsevol mòdul de la graderia.

- Opcions de fabricació:

- Tancaments en laterals de tribuna i en contrapetges: aquesta configuració és opcional. Laterals de graderia i contrapetges de tauler fenòlic, resistents a la intempèrie.