Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alcyone realizará varias demostraciones de producto en la BIEMH 2010
Pavelló 5, estand C04

Alcyone realitzarà diverses demostracions de producte en la BIEMH 2010

Redacció Interempreses06/05/2010
Alcyone , Centre de Sistemes CAD, està present en la 26 edició de la BIEMH, presentant les seves innovadores solucions per al mercat de les màquines i eines. La signatura, especialitzada en software de disseny assistit per ordinador Autodesk i en equips de control dimensional Sokkia, mostra les seves novetats per a aquest mercat fent presentacions dels seus productes: per al disseny mecànic en 3D, Autodesk Inventor (amb les seves diferents configuracions i mòduls), AutoCAD Mechanical, AutoCAD Electrical, Autodesk Àlies Desing i Autodesk Showcase, i per a les estacions totals de mesurament industrial NET05, NET1 i NET1200.

Alcyone és Gold Partner d'Autodesk per al mercat d'indústria i fabricació, el que garanteix el seu alt grau de coneixement en tots els productes d'Autodesk. Per aquesta raó, el professional que vagi al seu estand podrà informar àmpliament de tota la gamma de productes d'Autodesk que Alcyone comercialitza i especialment, el Autodesk Inventor. La línia de productes d'Autodesk Inventor proporciona una gamma completa i flexible de software per disseny mecànic 3D, simulació de productes, mecanitzat i comunicació de dissenys. A través d'aquesta varietat de productes, s'aconsegueix rendibilitzar un flux de treball de disseny de prototips digitals (Digital Prototyping) per dissenyar i fabricar millors productes en menys temps.

AutoCAD Mechanical
AutoCAD Mechanical.

Autodesk Inventor permet integrar amb seguretat les dades d'AutoCAD i 3D en un model digital únic per a crear un prototip digital del producte final. Com el model d'Inventor és un prototip digital 3D exacte, pot optimitzar i validar els dissenys digitalment abans de fabricar un prototip físic.

AutoCAD Mechanical. El programa de disseny i dibuix AutoCAD Mechanical és AutoCAD per a indústria i fabricació, concebut específicament per accelerar el procés de disseny mecànic. A més de tota la funcionalitat d'AutoCAD, el líder mundial de CAD, conté completes biblioteques d'eines i peces normalitzades que automatitzen les tasques de disseny habituals. AutoCAD Mechanical aporta significatives guanys de productivitat i estalvia incomptables hores de disseny.

AutoCAD Electrical. AutoCAD Electrical és AutoCAD per als dissenyadors d'esquemes elèctrics. Desenvolupat específicament per a crear i modificar esquemes elèctrics, conté tota la funcionalitat d'AutoCAD ia més un conjunt complet de funcions de CAD elèctriques. Les completes biblioteques de símbols i les eines d'automatització de les tasques d'enginyeria elèctrica estalviar incomptables hores d'esforç perquè pugui dedicar més temps a innovar.

NET05
NET05.

Com a soci Gold d'Autodesk, Alcyone ha aconseguit el nivell més alt dins del programa de socis d'Autodesk. Durant la fira, Alcyone mostra les solucions de programari completes d'Autodesk i ofereix els seus coneixements tècnics per al mercat de les màquines i eines a tots aquells visitants que acudeixin al seu stand. A més,  Alcyone està qualificat per proporcionar als clients solucionis completes, des de suport abans i després de la venda fins a formació, implementació i serveis de personalització. Els socis Gold col·laboren estretament amb Autodesk per poder ajudar als seus clients a maximitzar la tornada de la seva inversió en les solucions de programari d'Autodesk.

A més,  Alcyone presenta les seves tres estacions totals de Sokkia específiques per al sector industrial:

NET05. La NET05 integra la tecnologia del Sistema de Calibratge Angular Independent exclusiu de  Sokkia (IACS) per obtenir una fiabilitat sense igual en els mesuraments. Combinada amb els decodificadores absoluts millorats mitjançant la reconeguda tecnologia de codi RAB de Sokkia (Random Bidirectional code), la NET05 ofereix la major precisió angular del mercat: 0,5” (0,15 mgon).

NET1. La NET1 és una estació 3-D amb autocentrat i seguiment que combina duresa, fiabilitat i precisió, permetent realitzar mesuraments sobre grans objectes i monitoritzar els seus moviments. La NET1 incorpora un distanciòmetre d'altes prestacions, dotat d'un algorisme específic per l'auto-centrat i uns servomotors d'alta precisió per punteries de precisió i seguiment del prisma.

NET 1200. L'estació total de mesurament industrial, NET1200, gestiona tasques de mesurament 3-D a gran escala amb una facilitat sense precedents. Un únic operador amb una sola unitat pot obtenir valors de coordenades 3-D de grans estructures. En no requerir un punt estació conegut, el sistema es pot aplicar virtualment a totes les situacions possibles: deformacions i desplaçaments en túnels o edificis, control de construccions i mesura de superfícies guerxes, mesuraments de dimensionament i forma de grans elements emprats en plantes industrials i altres instal·lacions, mesuraments en vaixells i vehicles ferroviaris.