Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Todo a punto para una nueva edición de Solidworks World 2014

Tot a punt per a una nova edició de Solidworks World 2014

Nerea Gorriti26/01/2014

Si ben demà és dilluns 27 de gener, dia d'obertura oficial de SolidWorks World per donar inici al seu dècim sisena edició a la ciutat de Sant Diego (Estats Units), l'esdeveniment ja ha mostrat part del seu engranatge a tècnics, educadors i a la premsa internacional, a els qui ens han avançat algunes de les novetats 2014 que ha llançat la multinacional en una demostració que torna a posar de manifest que Solidworks persegueix oferir “dissenyar sense límits”.

El centre de convencions de Sant Diego torna a acollir la nova edició de SolidWorksWorld 2014

El centre de convencions de Sant Diego torna a acollir la nova edició de SolidWorksWorld 2014.

Entre les novetats, que anirà desgranant al llarg d'aquests dies de convenció, del 26 al 29 de gener, destaquen les noves eines de disseny que compten amb noves prestacions i dreceres per a l'usuari: fluxos de treball integrats dirigits a compartir informació, prestacions millorades com un sistema de resposta més ràpid o reduir la interacció de l'usuari i, finalment, una visualització millorada amb gràfics sorprenents i noves eines de visualització.

Tot preparat per a les esperades sessions generals que donaran començament demà dilluns i tindran lloc diàriament

Tot preparat per a les esperades sessions generals que donaran començament demà dilluns i tindran lloc diàriament.

Demostració de les novetats 2014 de Solidworks

Demostració de les novetats 2014 de Solidworks.

Trenco imprès de forma tridimensional en una Objet500 Connex3 d'una sola impressió usant Verocyan, Veromagenta i Veroamarillo...

Trenco imprès de forma tridimensional en una Objet500 Connex3 d'una sola impressió usant Verocyan, Veromagenta i Veroamarillo.

Bruce Bradshaw, director de Màrqueting de Stratasys durant la seva exposició
Bruce Bradshaw, director de Màrqueting de Stratasys durant la seva exposició.

Impressió en multimaterial

L'empresa fabricadora de màquines d'impressió tridimensional Stratasys ha reunit a la premsa internacional per donar a conèixer una de les novetats que ha llançat al mercat i que mostra a la zona d'exposició de SolidWorksWorld. Es tracta de l'equip Objet500 Connex3, la primera màquina del món capaç d'imprimir en multimaterial. La novetat permet produir peces amb combinacions virtuals il·limitades de rigidesa, flexibilitat, colors transparents i fins i tot digitals en una única impressió. “Estem convençuts que l'Objet500 Connex3 transformarà la forma en què els nostres clients, enginyers i fabricadors, desenvolupin nous productes”, ha afirmat Bruce Bradshaw, director de Màrqueting de Stratasys.

L'àrea d'exposició compta amb nombroses empreses tecnològiques. En la imatge, el stand de Dassault Systémes

L'àrea d'exposició compta amb nombroses empreses tecnològiques. En la imatge, el stand de Dassault Systémes.

Bienvenida a tots els assistents a l'àrea d'exposició

Bienvenida a tots els assistents a l'àrea d'exposició.

No només hi ha expectació per les novetats, la multinacional sap despertar l'interès. Fins avui, al moment de recollir les seves acreditacions, els assistents no han sabut ni la ubicació ni el contingut de la qual serà la festa-trobo que, edició després d'edició, deixa a més d'un amb la boca oberta. En aquesta ocasió, els assistents a l'esdeveniment podran fer acrobàcies, gaudir de xous extrems amb bicicletes al ritme de techno rock, veure a gimnastas en trampolins, tot això amenitzat amb música de djs i menjar de totes les parts del món. Com a colofó, llançaran focs artificials en l'espectacular port de Sant Diego. En Interempresas, no ens ho perdem.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.