Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una tienda de campaña, una cocina de camping y una espaciosa canoa son algunas de las propuestas para esta temporada
Comoditat, emoció i sabor, ingredients per aprofitar el bon temps

Una tenda de campanya, una cuina de càmping i una espaiosa canoa són algunes de les propostes per a aquesta temporada

Redacció Interempresas04/04/2012

4 d'abril de 2012

A les portes del bon temps, la calor i amb les vacances estivals molt a la vora, sorgeixen les propostes i idees per gaudir al màxim, solos o en família, de la naturalesa. Per a això, Coleman, especialista en el disseny de productes per gaudir d'activitats a l'aire lliure, ha elaborat una selecció de novetats.

La signatura presenta concretament tres suggeriments com són la tenda de campanya Instant Tourer 4 i la cuina d'exterior Càmping Vari Premium Deluxe per aconseguir tot el confort i el sabor en les escapades. Excursions en les quals tampoc té perquè faltar l'aventura, assegurada amb la canoa Adventure Plus.

Confortable i pràctica: Tenda de campanya Instant Tourer 4

La trajectòria de Coleman destaca especialment per la seva capacitat d'innovació. Aquesta determinació per evolucionar ha estat la que ha permès a la marca desenvolupar un dels bàsics d'aquestes propostes: la tenda de campanya Instant Tourer 4. Tot un prodigi de l'acampada que gràcies a la seva revolucionària tecnologia —una estructura d'aranya composta per varetes d'acer— permet tenir llista la tenda en tan sols 1 minut. Seixanta segons d'espera i tot un món de possibilitats per a tota la família en un espai que ofereix un ampli ventall de comoditats: àmplies finestres acte-enrotllables, teixits de gran qualitat provats en climes extrems i una entrada elevada que garanteix una còmoda neteja i una acampada sense insectes ni aigua.

Pràctica, resistent i amb un muntatge que porta tan sols 1 minut. Així és la tenda Instant Tourer 4
Pràctica, resistent i amb un muntatge que porta tan sols 1 minut. Així és la tenda Instant Tourer 4.

Càmping Vari Premium Deluxe: cuina pràctica i deliciosa

D'altra banda, Campingaz presenta la seva última —“i revolucionària”— aposta en cuines d'exterior. Càmping Vari Premium Deluxe resulta la solució perfecta per assaborir els millors plats allà on sigui gràcies al seu fàcil i ràpid transport —només pesa 4,5 quilos—. Una portabilitat a la qual se sumen tots els avantatges d'una cuina multifuncional que compta amb dos cremadors i una graella, molt útils a l'hora de preparar diversos plats en tan sols uns minuts, i que gràcies a les seves potes portàtils s'adapta còmodament a qualsevol ‘cuiner’. La seva gran autonomia, de 7 hores i 20 minutos, el seu ràpid temps d'ebullició, d'aproximadament 7 minuts, i els seus paravientos completen aquesta cuina d'exterior.

Menjar sa i deliciosa on sigui amb la moderna i pràctica cuina d'exterior Càmping Vari Premium Deluxe
Menjar sa i deliciosa on sigui amb la moderna i pràctica cuina d'exterior Càmping Vari Premium Deluxe.

Canoa Adventure Plus, una nota de diversió en les vacances

Sevylor, marca dedicada a aventurers, afegeix el punt perfecte d'emoció al descans en família. Si el lloc triat per a això és en la costa o proper a algun riu, Sevylor proposa provar la canoa Adventure Plus, una embarcació perfecta per navegar per aigües tranquil·les que garanteix la possibilitat de portar-la-hi a totes parts gràcies a l'exclusiu sistema Back Pack —que permet convertir la canoa en una motxilla— i ofereix 385 centímetres de confort amb capacitat fins i tot per a nens. I és que el model Adventure Plus està integrat per còmodes seients inflables ajustables, dotats d'un respatller alt, que faran únic el viatge a bord de l'embarcació. Però a més, la canoa Adventure Plus inclou una vàlvula de desguàs per a un fàcil drenat de l'aigua, una aleta desmuntable i guies direccionals soldades per a una major maniobrabilitat i un casc resistent a l'aigua de polyester rígid que ofereix una protecció total.

L'espaiosa canoa Adventure Plus permet convertir les vacances a l'aire lliure en alguna cosa inoblidable
L'espaiosa canoa Adventure Plus permet convertir les vacances a l'aire lliure en alguna cosa inoblidable.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    18/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

Enllaços destacats

IberfloraTaiwan External Trade Development Council TAITRAEurobrico

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis