Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Miebach Consulting optimiza la cadena de suministros del Grupo Metro en Turquía

Miebach Consulting optimitza la cadena de subministraments del Grup Metre a Turquia

20/02/2012

20 de febrer de 2012

Grup Metre, companyia alemanya que ocupa el tercer lloc en el rànquing mundial d'empreses de distribució, opera a Turquia des de 1990, quan va inaugurar el seu primer centre de Cash and Carry a Istanbul. Amb 61 punts de venda i prop de 7.000 empleats directes, l'empresa va contactar amb Miebach Consulting per realitzar una revisió de la cadena de subministraments per afrontar els plans d'expansió que Metre té previstos per als propers cinc anys, i que impliquen l'obertura de punts de venda de diferents formats en diferents localitzacions del país.

Imagen

Miebach Consulting va realitzar un pla d'optimització de la cadena de subministraments amb l'objectiu de donar un millor servei a les tendes, reduir els inventaris i els costos de la cadena de subministraments des del proveïdor fins al lineal de la tenda.

L'estudi s'ha basat en l'anàlisi exhaustiva de la situació de la companyia a Turquia i en les dinàmiques de la seva cadena de subministrament, però també en el benchmarking generat durant altres projectes similars desenvolupats per Miebach en altres països. Les mesures contemplades en l'estudi permetran a Metre Turquia maximitzar el servei a tendes (disponibilitat de producte, freqüències de subministrament, serveis de valor afegit), optimitzar els costos de la cadena de subministrament de proveïdor a tenda, augmentar el nivell de centralització de proveïdors, potenciar el cross docking de productes, a més d'establir les bases per a un creixement a més llarg termini.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    18/09/2024

  • Newsletter Ferretería

    04/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRAIberfloraEurobrico

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis