Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Interempresas presenta la versión 2.0 de su App para iPhone y Android

Interempresas presenta la versió 2.0 de la seva App per iPhone i Android

19/04/2012

19 d'abril de 2012

Interempresas presenta simultàniament, per iPhone i Android, la versió 2.0 de la seva App gratuïta, que permet localitzar informació tècnica de productes i immobles industrials comercialitzats a Espanya, tant nous com d'ocasió, i  mostrar les dades de contacte dels seus respectius proveïdors. D'aquesta forma, a aquesta informació sobre les novetats del mercat se sumeixi la de maquinària d'ocasió de l'App que Interempresas ja va llançar per a les plataformes iPhoneAndroid i que han funcionat amb èxit des de la seva creació. Ara, l'App permetrà trobar simultàniament tant maquinària i equips nous com d'ocasió, així com ofertes d'immobles industrials.

Inici de l'App, en la qual pot seleccionar-se tant els productes i immobles comercialitzats a Espanya així com els de ocasió...
Inici de l'App, en la qual pot seleccionar-se tant els productes i immobles comercialitzats a Espanya així com els de ocasió.
Senzilles i intuïtives, ambdues aplicacions poden descarregar-se gratuïtament en el Apple Store, para els terminals iPhone i en Android Market, para les plataformes Android. D'aquesta forma, l'usuari podrà accedir a més de 60.000 productes de 16.000 empreses amb tan sols realitzar una recerca en la seva smartphone.
L'àmplia base de dades inclou productes de sectors com el metalmecánico, arts gràfiques, agricultura, alimentació, hostaleria, plàstic, química, construcció i obres públiques, fusta, logística, vehicles industrials, i fins a 24 àmbits industrials més.
Introducció de paràmetres de recerca i resultats
Introducció de paràmetres de recerca i resultats.
La informació que s'obté en realitzar la recerca és detallada: característiques de la màquina, producte o servei així com les dades de contacte del proveïdor.

Interempresas va llançar el passat mes de març de 2011 l'aplicació per iPhone i, el passat mes de gener de 2012, para Android, en el que és un pas més de l'editorial amb les noves tecnologies i a oferir un servei integral als nostres clients.

Tipologia de producte, marca, model i característiques tècniques
Tipologia de producte, marca, model i característiques tècniques.
L'aplicació actual s'ha descarregat més de 3.500 vegades en versió iPhone/iPad i més de 350 ocasions en la versió per Android. S'estan visualitzant a través de la mateixa 8.000 productes i immobles d'ocasió al mes, segons dades de l'any 2012.
L'App permet cridar directament, o enviar un e-mail, al proveïdor de cada producte i immoble
L'App permet cridar directament, o enviar un e-mail, al proveïdor de cada producte i immoble.

Per descarregar l'aplicació:

QRs per a la descàrrega de l'App per iOS (esquerra) i Android (dreta)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades