Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sangrá presenta su nuevo catálogo de sanitarios específico para colegios
El 'Programa Sangrá de Banys per a Col·legis' comprèn lavabos, vàters i altres accessoris

Sangrá presenta el seu nou catàleg de sanitaris específic per a escoles

Redacció Interempreses22/05/2008

22 maig 2008

Hi ha peces vitals per assegurar un nivell zero d'accidents, infeccions i remullades en els banys de les escoles. En el primer cas, per exemple, són vitals les aixetes amb vàlvules termostàtiques que eviten cremades per aigua bullint. Sangrá ha tingut això en compte, i molt més, en integrar com una de les seves especialitats el disseny de banys infantils, en el qual marca un abans i un després.
Els sanitaris Sangrá per a espais habitats per nens són peces de ràpida neteja i gran seguretat. Un exemple és la aixetes Contour 21, les formes fluides són adequades per a les mans infantils i que té una vàlvula termostàtica per regular i controlar la temperatura de l'aigua automàticament, a més pot ser temporitzada o electrònica. Però, a més, la marca ofereix airejadors d'aixetes que no creen aerosol en l'ambient; flexos d'entrada d'aigua que garanteixen la màxima higiene per a l'obtenció d'aigua potable; porcellanes sanitàries amb un disseny sense racons on pugui acumular la brutícia; lavabos sense obertura per a les aixetes i el desguàs amb reixeta, que eviten el risc d'infeccions, lavabos col·lectius amb una coberta de porcellana que serveix també de portaobjectes, instalable en l'espai d'unió entre dues peces, de manera que s'evita la concentració de brutícia.

Estalvi energètic i d'aigua, amb solucions innovadores

L'estalvi de l'aigua està present en tota la gamma d'aixetes Sangrá pertanyents al seu 'Programa de Banys Per Col·legis'. La seva oferta presenta possibilitats com 'Click Technology', un limitador de temperatura integrat en el cartutx de les aixetes monocomandament. S'evita la pèrdua consegüent a la recerca de la temperatura ideal. Per la seva banda, les aixetes termostàtiques regula i controla automàticament la temperatura i aconsegueix estalvis en consum d'aigua, en no ser necessari barrejar. Amb les aixetes electrònica les mans no arriben a entrar en contacte amb l'aixeta. Això és el més higiènic i, també, el més econòmic, ja que només està en funcionament mentre s'utilitza.

Amb la columna d'aixetes adequada per aixetes temporitzada només cal pressionar l'aixeta un cop perquè brot el cabal d'aigua, que s'atura després automàticament, amb el consegüent estalvi.

Un catàleg complet per a múltiples necessitats

El 'Programa Sangrá de Banys per a Col·legis' i altres centres utilitzats per nens comprèn els següents productes:

• Ulysse: lavabos individuals (quatre variants, consistents en dues diferents mesures i amb / sense forat per aixetes), semipedestal, suport i desguàs amb reixeta cromada.
• Auge: lavabo col·lectiu, coberta portajabón per a muntatge en sèrie, joc d'esquadres, desguàs amb reixeta cromada.
• Thoiry: lavabo col·lectiu, coberta portajabón per a muntatge en sèrie, joc d'esquadres, desguàs amb reixeta cromada.
• Circular: lavabo circular, dues opcions de pedestal, columna d'aixetes equipada amb 1 aixeta i 6 sortides, columna d'aixetes adequada per aixetes temporitzada (no inclosa).
• Inodors infantils: dues diferents mesures i amb / sense seient.

Ambient agradable, net i antiestrès

L'escola pot també ser un lloc estressant per als petits i no és estrany que alguns es mostrin reticents a fer servir el bany de l'escola amb la mateixa tranquilitat i freqüència que utilitzen el de casa. Per evitar el problema de regularitat que aquesta situació comporta, Sangrá ha dissenyat el seu 'Programa de Banys per a Col·legis' buscant una higiene visible, formes agradables i ergonòmiques per al nen i la creació d'una atmosfera relaxant.

Els productes de porcellana de Sangrá per a banys en Col·legis comprenen lavabos individuals, col·lectius i circulars, que brinden gran estalvi d'espai, funcionalitat i un disseny excel lent, així com inodors. Les necessitats dels nens queden previstes amb un disseny que ha considerat flexibilitat d'altura en la instal lació dels lavabos, solucionada amb un semipedestal o mitjançant suports; igual flexibilitat en la instal lació dels inodors, amb dues altures a triar, 305 i 245 mm per als més petits; efecte antiesquitxades als lavabos gràcies al faldó frontal de ceràmica; inodors en dues versions: amb seient (en ABS o fusta) i sense seient, pensat per evitar riscos d'infecció i els petits accidents ocasionals causats per una caiguda fortuïta de la tapa.

Portada del nou catàleg de Sangrá específic per a escoles
Portada del nou catàleg de Sangrá específic per a escoles.

Solucions d'espai

Sangrá també ha pensat en les necessitats de distribució d'espai en els centres, amb solucions intel ligents com lavabos col·lectius que poden instal·lar-se a bateria o lavabos circulars, la superfície útil és aprofitada al màxim en facilitar el seu ús simultani per diversos nens.

Aquests últims poden ser equipats tant amb columna d'aixetes amb sortidors (6 sortides), com amb una columna d'aixetes normal o temporitzada. Sangrá també ofereix flexibilitat en l'altura de la instal·lació, amb pedestals de 80 i de 50 centímetres, a elecció.

Comentaris de l'article/notícia

#2 - karen marcano
27/01/2010 21:33:42
hola buenas tardes..... como hago para obtener los catalogos..... estoy muy interezada ya que estoy diseñando un museo para niños.... gracias
#1 - FEDERICO GALVAN CASAS
05/01/2010 14:22:03
SOY UN ARQUITECTO DE ZAMORA Y NECESITARIA INFORMACION Y CATALOGO DE SANITARIOS PARA NIÑOS DE GUARDERIA. GRACIAS

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    05/09/2024

  • Newsletter Urbanismo y Medio ambiente

    04/07/2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis