Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Interempresas presenta en Hispack 2012 su nueva revista de artes gráficas, ahora más digital

Interempresas presenta en Hispack 2012 la seva nova revista d'arts gràfiques, ara més digital

27/04/2012

27 d'abril de 2012

Capçalera de la nova revista
Capçalera de la nova revista.

Interempresas llançarà en Hispack 2012, fira internacional de l'embalatge que se celebrarà en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona entre el 15 i 18 de maig, una nova edició de la seva revista d'arts gràfiques, ara amb un nou nom —Interempresas Indústria Gràfica + Impressió Digital— i amb un contingut més digital. Amb aquesta mesura, la plataforma multimèdia pretén apropar-se a la realitat del sector i potenciar la impressió digital, cada vegada més present en aquesta indústria.

La revista no abandona el seu contingut habitual, dedicat a la impressió offset, maquinària de preimpressió, equips d'enquadernació i acabat, paper i altres suports d'impressió, programari i consumibles. “La nova publicació augmentarà el seu nombre de pàgines per donar cabuda a més reportatges, articles tècnics i d'opinió, entrevistes i actualitat relacionats amb el món digital”, explica Albert Esteves, editor d'Interempresas.

A més, la revista, que es distribueix sota el control d'OJD entre els principals impressors del país, tindrà des d'ara més presència en centres d'impressió digital, retolació i comunicació visual.

La publicació es complementarà amb la newsletter que la plataforma multimèdia Interempresas envia setmanalment i de forma gratuïta des del passat mes de gener a tots els usuaris registrats. Una altra de les novetats aquest any és la creació d'un perfil de Twitter que ofereix informació actualitzada amb les principals novetats del sector de les arts gràfiques (ie_graficas).

Empreses o entitats relacionades

Hispack - Fira de Barcelona
Interempresas Media, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    19/09/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    12/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEasyLinne

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis