Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hispack cambia las fechas a 2006 y pasa a ser trienal

Hispack canvia les dates a 2006 i passa a ser triennal

04/07/2003

4 juliol 2003

Els organitzadors del Saló Internacional de l'Embalatge, Hispack, la Fira de Barcelona i l'associació Graphispack, han decidit convertir el saló en triennal-fins ara s'havia celebrat cada dos anys-, de manera que el proper saló tindrà lloc del 27 al 31 de març de 2006.

Segons el director del Saló, Xavier Castells, el motiu d'aquest canvi està en el desig dels organitzadors d'internacionalitzar el saló, ajustar al calendari internacional de fires de l'embalatge (la majoria també triennals) ia les necessitats del propi sector. Amb l'anterior calendari, Hispack coincidia el mateix any que la fira alemanya Interpack.

La decisió, que ha estat difícil, en paraules de Castells, es deu "a una necessitat objectiva del mercat" que no pot absorbir tantes fires locals i internacionals. D'altra banda, una fira triennal s'ajusta més al ritme real de generació de novetats de la indústria.

La determinació va ser presa d'acord amb les associacions i representants del sector a les poques setmanes d'acabar Hispack i un cop estudiats els resultats de la fira i la valoració d'expositors i visitants. Un dels motius que més han pesat ha estat el desig de fer d'Hispack una veritable fira Internacional i fer-la entrar en el circuit de grans fires del sector.

Castells també ha explicat que el saló estrenarà nou comitè organitzador i nou director al setembre d'aquest any, data en què donarà a conèixer el projecte d'Hispack per a l'any 2006.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Plataforma de manipulación de productos - Syntegon con visión y xplanar

    Plataforma de manipulación de productos - Syntegon con visión y xplanar

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    09/05/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    02/05/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis