Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hispack y BTA impulsan acciones de promoción en Latinoamérica, Asia y África

Hispack i BTA impulsen accions de promoció a Llatinoamèrica, Àsia i Àfrica

03/01/2012

3 de gener de 2011

Fruit de l'acord entre el Saló Internacional de l'Embalatge (Hispack), la fira de tecnologia d'alimentació BTA i Amec (associació multisectorial d'empreses), el Pla de Promoció Internacional d'aquests organismes preveu 32 accions en 20 mercats mundials durant 2012.

A Llatinoamèrica tindran lloc accions de promoció directa a Argentina, Brasil, Xile, Colòmbia, Mèxic i Veneçuela. D'altra banda, Algèria, el Marroc, Tunísia i Turquia són el focus mediterrani d'activitats per promoure les empreses d'embalatge i tecnologia de l'alimentació espanyoles. Referent a fires internacionals, hi haurà intervencions en quatre països: Alemanya, Brasil, Colòmbia i Mèxic; i les trobades de negoci es realitzaran a Xina, Índia, Aràbia Saudita, Iran, Angola, Rússia, Senegal, Perú i Ucraïna.

L'objectiu de totes aquestes accions és consolidar la doble convocatòria —salons Hispack i BTA— com la plataforma més important del sud d'Europa i de l'àrea mediterrània. Emmarcat en aquesta estratègia es troba també l'International Business Centri (IBC), un centre d'atenció a visitants estrangers que, segons els seus organitzadors, “ja va obtenir una notable repercussió en el marc de la passada edició”. Hispack i BTA se celebren del 15 al 18 de maig en Fira de Barcelona.

Empreses o entitats relacionades

Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    19/09/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    12/09/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis