Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Innovación en el taponado de botellas de cava, champagne y vinos espumosos

Innovació en el taponat d'ampolles de cava, champagne i vins escumosos

01/02/2006
Foto de "Innovació en el taponat d'ampolles de cava, xampany i vins escumosos"

L'empresa espanyola Embalatap presenta a Hispack el tap de polietilè "Enotop Expedició" dissenyat per l'empresa Enotop, pertanyent al Grup Geco situada a Sant Sadurní d'Anoia, zona amb gran tradició en la producció de vins escumosos. Aquesta companyia ha desenvolupat recentment un producte, que no només compleix les exigències per al tancament de l'ampolla de xampany, cava o qualsevol beguda escumosa, sinó que a més elimina els inconvenients associats a l'ús del tap de suro comú (alts costos, impacte mediambiental, etc.).

La idea de desenvolupar el tap "Enotop Expedició" va sorgir a partir d'estudis de mercat realitzats sobre la indústria elaboradora de caves que van confirmar un creixement constant en la producció, una major sensibilització pel medi ambient i la inquietud per obtenir una disminució dels costos d'envasament.

Les ampolles que incorporen el tap "Enotop Expedició" resulten realment fàcils de destapar. En comptes d'una força inicial de 25 kg com a mínim per desenclavar el suro habitual, n'hi ha prou una força de gir que no arriba a 10 kg, tenint el tap en la seva sortida el mateix esclat que els suros tradicionals.

Un cop oberta l'ampolla el tap pot ser reutilitzat, per tornar a tapar i destapar totes les vegades que es desitgi, podent gaudir d'aquesta manera, de totes les característiques del escumós, gairebé sense limitació de temps.

Una altra de les característiques del producte és que no necessita cap element decoratiu addicional, perquè el tap permet ser decorat sense límits de modelats, gravats i colors.

El tap "Enotop Expedició", pel seu innovador disseny i unes característiques tècniques, ha obtingut ja el 1r Premi "Worldstar" atorgat a Liderpack 2003, concurs nacional de líders de l'Envàs i Embalatge celebrat a Barcelona.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    19/09/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    12/09/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis