Metalúrgica Cerrajera de Mondragon, S.A. (MCM-UCEM -DOM) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Metalúrgica Cerrajera de Mondragon, S.A. (MCM-UCEM -DOM)
Artapadura, 12 Apartado 1536
01013 Vitoria - Gasteiz (Araba/Álava) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑945262055  
🖷:  +34‑945275197
w:  www.dom-security.com/es/es

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Metalúrgica Cerrajera de Mondragon, S.A. (MCM-UCEM -DOM)

Des de 1932, mcm, ve investigant, desenvolupant i fabricant productes relacionats amb sistemes d'obertura i tancament d'accessos.

Amb l'experiència adquirida en aquests més de 75 anys d'història, mcm, centra la seva activitat en la fabricació de panys mecànics de tot tipus així com moderns sistemes de gestió d'accessos basats en panys electrònics, destinats tant al mercat hoteler com a empreses, oficines, col·legis o qualsevol instal·lació que precisi d'un sistema de restricció d'accessos.

Mcm ofereix al mercat un ampli ventall de solucions a fi de satisfer les diferents necessitats que puguin sorgir; panys de seguretat, panys específics per a fusta, per a fusteria d'alumini, cilindres…l'amplitud de la seva gamma de producte és una dels senyals d'identitat de mcm.

Convertida en referent del mercat nacional, el nivell d'internacionalització dels productes mcm ascendeix any a any. La qualitat global dels seus productes, la cerca de l'excel·lència en el servei i l'eficàcia en la gestió, són els punts clau en el desenvolupament de l'activitat de mcm. Comprovi-ho.