Fundación La Casa Que Ahorra - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Fundación La Casa Que Ahorra
Del Tambre, 21
28002 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑609103801  
w:  www.lacasaqueahorra.org
Fundació empresarial

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

Empreses capdavanteres del sector de la construcció s'uneixen i llancen la Fundació la Casa que Estalvia. Amb un objectiu principal: sensibilitzar a tots els sectors de la societat sobre la importància de l'eficiència energètica en l'edificació i els beneficis que pot reportar per a l'estalvi econòmic i energètic, la protecció del medi ambient i la creació d'ocupació. Incorporant, a més, criteris de confort acústic i seguretat passiva contra incendis a la definició d'habitatges sostenibles.
La casa que estalvia conté tot el necessari per convertir la nostra llar en una màquina de viure eficient i confortable, bona per a nosaltres i bona per al nostre planeta.

Missió i objectius

La Fundació La Casa que Estalvia vol afavorir, en primer lloc, la conservació, millora i defensa del medi ambient i de la naturalesa a través de la realització de tot tipus d'activitats dirigides a potenciar, patrocinar, promocionar i/o finançar la recerca, la innovació, el desenvolupament i la formació en l'àmbit de l'eficiència energètica.

La Fundació té com a objectius específics:
- La promoció de l'eficiència energètica i la reducció del consum d'energia associat al parc edificatorio residencial i terciari, tant l'existent com el de nova construcció a Espanya.
- La contribució a la reducció de les emissions de gasos d'efecte hivernacle derivades del consum energètic dels edificis, mitjançant l'impuls i la proposta de millores en les característiques constructives d'aquests, a fi de maximitzar l'aprofitament energètic i minimitzar la seva demanda d'energia.
- El foment de la construcció d'edificis energèticament eficients i respectuosos amb el medi ambient, promovent la utilització de materials i procediments d'edificació innovadors i tecnològicament desenvolupats i impulsant els estàndards de qualitat més elevats quant a confort acústic i seguretat passiva contra incendis.
- Millorar la qualitat de vida dels ciutadans, tant des d'una perspectiva individual, en el cas d'aquells que facin ús d'edificis energèticament eficients, com des d'una visió col·lectiva i social, a través de la reducció de l'impacte associat al consum sostenible d'energia.