Protecta, S.A. - Paviments i revestiments sintètics

Protecta

Paviments i recobriments: per a la reparació i rehabilitació de sòls industrials

Protecta, dedicada des dels seus inicis a la fabricació i distribució de coles especials i productes de reparació a força de resines epoxídiques (soldadura química), està especialitzada en la protecció, reparació i rehabilitació de tot tipus de sòls industrials, ja siguin nous o vells.

Així, dins de la seva àmplia gamma de sòls es troba el "Lock-Mat" a força de llosetes i rampes de PVC flexible, de col·locació ràpida i senzilla. Dissenyades amb un sistema d'unió de "cua d'oreneta", no és necessari pegar-les i es poden desmuntar per al seu trasllat. "Lock-Mat" a més és durador i resistent a la majoria dels àcids, olis minerals i emulsions, álcalis i detergents i té un perfil antilliscant.

Protecta explica també amb la lloseta "Lock-Tile" desmuntable, que al no anar pegada al sòl es pot llevar i tornar a col·locar amb gran facilitat. En cas de trasllats, aquest paviment pot ser portat al nou emplaçament sense problemes. A més, la seva forma d'instal·lació és senzilla i no requereix personal especialitzat, sent el pretractament del sòl pràcticament nul. La composició, estructura, pes i grossor d'aquesta lloseta la fan idònia per a la seva col·locació en indústries on s'exigeixen elevades càrregues mecàniques i químiques. Les llosetes de PVC s'entrellacen mitjançant 48 encaixos de "cua d'oreneta" per peça, sistema d'unió que fa innecessari l'ús de coles. A més de les "Lock-Tile", disposa de les llosetes Ergo, flexibles i especialment indicades per a zones amb presència de màquines; també adequada per a sòls de cambres frigorífiques, ja que no perd la seva flexibilitat fins i tot en temperatures de -28 °C.

D'altra banda, compta amb una àmplia gamma de paviments i revestiments multicapa per a la renovació de sòls industrials. Realitzats a força de resines epoxídiques, el Multicapa Protecta amb Betonit-180 i acabat amb Corr-Unit 65 és un paviment durador i d'alta qualitat, especialment resistent a l'abrasió, a les càrregues mecàniques, al desgast per rodadura de vehicles industrials i a les agressions químiques.

Esment a part mereixen els seus recobriments Duraline, que posseeixen la mateixa longevitat que els seus recobriments extraduros. Es tracta de ratlles de llarga durada per a la senyalització de sòls industrials que compten amb una elevada resistència al desgast per rodadura i abrasió, un acabat brillant i fàcil neteja.

D'altra banda, el recobriment multicapa Corr-Unit "extraduro" per a sòls industrials, destaca a més de per la seva duresa, per altres múltiples propietats: elimina per complet la pols; la seva adherència està garantida sobre la majoria dels sòls industrials; col·locació ràpida sobre grans extensions (1.500 m2 en un cap de setmana); es pot utilitzar el sòl immediatament després de la seva aplicació; gran gamma de colors; acabat granulado de la superfície; i és de fàcil neteja. Està disponible també amb acabats "llis" i "antilliscant".

Així mateix, Protecta ofereix un sistema de senyalització horitzontal resistent en substitució de les ratlles de senyalització pintades convencionals, pintades habitualment amb pintures de clorocaucho i que són les primeres a sofrir les conseqüències de les rodadures de vehicles industrials, de l'arrossegament de paletes i embalums, etc. S'embruten, sofreixen rayadas, s'esborren, etc., i estan sotmeses a un desgast prematur. Es tracta de Duraline, amb la mateixa longevitat que els recobriments extraduros "Corr-Unit", que destaca per la seva elevada resistència al desgast per rodadura i abrasió, l'acabat brillant i la facilitat de neteja que ofereix. Se subministren en lots de 5 kg i en groc tràfic, encara que també ofereixen altres varietats de color, a petició.