Vekaplast Ibérica, S.A.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Vekaplast Ibérica, S.A.U.
López Bravo, 58 - Pol. Ind. Villalonquéjar
09001 Burgos Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑947473020  
w:  www.veka.es
Producció i comercialització de sistemes de perfils de PVC.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

Veka és líder mundial en el desenvolupament, producció i comercialització de sistemes de perfils de PVC per a portes, finestres i persianes. Experiència, lideratge, qualitat, innovació i estalvi energètic són alguns dels conceptes amb els quals es defineix el Grup Veka.

Els sistemes de perfils Veka són ideals tant per a obra nova com per a renovació, gràcies a la seva adaptabilitat en formes i colors, podent complementar-se amb més de 400 perfils auxiliars Veka per donar solució a tot tipus de tancaments .

Els sistemes VEKA ofereixen les millors prestacions al professional i al particular en ser 1.100 vegades més aïllants, 25% més eficaces en aïllament acústic, ferms, estables, resistents, disponibles en una àmplia gamma d'acabats i colors, tots ells inalterables davant l'acció solar. A més, els sistemes VEKA obtenen sempre les més altes classificacions pel que fa a les normatives existents: permeabilitat a l'aire, estanqueïtat a l'aigua, resistència al vent etc.

Amb seu principal a Alemanya, el Grup VEKA està present en quatre continents, té 16 plantes de fabricació al món, i opera en més de 80 països. Vekaplast Ibèrica és la filial per a Espanya i Portugal del grup VEKA i té la seva seu i la seva fàbrica a la ciutat de Burgos.